副局的兒子自殺是故事, 人家的兒子自殺是數字 大家明白了嗎?

1001 回覆
21384 Like 66 Dislike
再講落去都冇意思
可唔可以正皮二萬次?
副局兒子死係故事,人家兒子死係數字
香港人死係正常事,有學生死?

關我L事

唔講咁多,即刻駁嘴!

有人話:

我就話:
港人死係正常事,有學生死?

關我L事[
香港人死係正常事,有學生死?

關我L事

唔講咁多,即刻駁嘴!

有人話:

我就話:
港人死係正常事,有學生死?

關我L事[

..
港豬表示:關我咩事,將心比心,聽日要返工。
左膠表示:依加啲後生咁挨得,黃屍,佔中後遺症

我屌晒你地老母啦,左膠五毛講都晒氣,
但你班垃圾港豬醒未,平時有著數就識攞,得閒上網比個like就當關心左,覺得支持左,有咩事就龜縮,無事就聲大大,香港已經大陸化緊,無論政治,環境,甚至你自己都大陸化左喇港豬,醒下啦

老實講 愈左愈弱智
推呀
一般學生自殺就有班死廢中廢老五毛話咩宜加d後生唔挨得 廢青抵死 自己當年點叻
副局長個仔死左 有人笑個副局長 班垃圾就鬧d人落井下石 涼薄

五毛呢種職業真係
正皮
特首在支持,市民的反對是數字仲要報細數

好似鳩溶講咁
10萬人反對即係有650萬人支持
呢個標題可悲又可恥
所以根本唔應該係香港生仔,只會俾班加官玩到你下一代自殺。要同佢地抗衡唔應該要下一代被犧牲!
依個標題真係
我有將心比心呀,多行不義咪死個仔lo,呢D 係報應來,我將心比心都覺得係
真係乜撚將心比心
對住呢個政府我個心只有仇恨
全部都應該要禍及家人妻兒,最好逼死晒佢地既仔女
全家死淨佢地自己就岩
六千個正評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞