副局的兒子自殺是故事, 人家的兒子自殺是數字 大家明白了嗎?

1001 回覆
21384 Like 66 Dislike
副局的兒子自殺是故事,人家的兒子自殺是事故
真係痴撚線
港豬表示:關我咩事,將心比心,聽日要返工。
左膠表示:依加啲後生咁挨得,黃屍,佔中後遺症

我屌晒你地老母啦,左膠五毛講都晒氣,
但你班垃圾港豬醒未,平時有著數就識攞,得閒上網比個like就當關心左,覺得支持左,有咩事就龜縮,無事就聲大大,香港已經大陸化緊,無論政治,環境,甚至你自己都大陸化左喇港豬,醒下啦
咪傻,市民條命有撚咁貴重
果2個未來教師深感對教改既憎恨而對佢個仔死有所覺醒
唔好怪佢地要怪就怪佢老母同呢個強黨洗腦工具
IG名校secrets成班小學雞左膠講將心比心
睇到火都黎 難聽程度直逼血濃於水

睇埋d on9 page

共狗會同我地心比心咩 學你地啲官員咋
食屎狗政府
真理
長期置頂
點解正皮得一次
垃圾高官,人地自殺就生涯規劃,到自己個仔既時候唔講?
Tvb狂報好煩 又話依d人做你地細路老師點算
其實未認定係咪教大ge人做 個校長就衝出來認左先?! cctv都認唔到人?
中央一定企道德高位搞個收緊教育政策同大學言論自由
你係咪照copy史太林
推推
刑不上大夫 禮不下庶人
幾千年都無變過,對你班賤民洗撚咁好禮
如果有報紙夠膽用呢個topic我即刻買幾份支持
港豬根本就係地球上最虛偽、最自私既生物
佢地有咩資格講人性?蛆蟲都識咩叫人性?
我睇到嘅係:

成班有權有勢嘅人死咬住年輕人嘅小小過錯,要佢地一定要負責;

但同時佢地或佢地部門做錯事,計錯數,超支大白象,人地叫佢負責就扮晒蟹,唔辭職唔落台

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞