[決戰史篤城🔴🔴🔴]曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[181]

1001 回覆
4 Like 8 Dislike

曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區FAQ!

想知去Old Trafford朝聖,係邊度買波飛最平最有保證﹖

想知係Old Trafford睇波,坐邊個看台最爽﹖

想知去Carrington訓練基地度等班球員攞簽名同合照應該點做﹖

想知新球季係邊度買波衫最平、印字最好﹖

想知點寄信去曼聯官方問佢攞球星相同簽名﹖

同埋想知一啲遊覽曼徹斯特市小Tips﹖

詳情請click入https://goo.gl/wLBkmb。另歡迎各位有興趣留啲心得分享比巴打們嘅巴打,係以上嘅link度留下備註,小弟會幫手加落篇文度(記得加番自己個會員名,方便credit你!)。大家亦可以係曼po度留言,我見到嘅話亦會加番落個google doc度。如果1001開po嘅巴打覺得啱洗,歡迎將啲FAQ或者呢一段文字放係第二個comment度,方便大家查閱。覺得冇需要嘅請ignore。特別感謝【Berbatov】、【黑白灰......】、【特西】、【活華特】、【SNOOZE】、【朗隊】以及【曼聯聯盟2】之巴打提供心得。

死獌狗上
樓豬搶1001 例不虛發
買波衫消息

Futbol Trend
699 全套(連英超12隻英超字+一對章)

不過上去既話,要有玩大細既心態先好上去

印既質素可能係全城最差

諗住今個星期上21印

21 我琴日幫老豆又印左件
無問題

印咩?
啱啱睇佢fb上星期話未番伊巴歐聯字咁

佢印左LKK

咦,我琴日上去見到有人印ibra 喎🤔
不過唔肯定係咩字

你打去問,快過fb message 佢

佢有時fb睇完唔覆
曼切屍柒整番個bot
點解會有兩個post
屌佢1000 搶開
兩個post
Push
絲打留名
其實平時無咩參與討論
但係個post就1001就出黎搶係咩心態
其實平時無咩參與討論

試bot
其實平時無咩參與討論

我討論果陣又唔見你討論
其實平時無咩參與討論

巴閉囉 英雄主義 疊馬
其實平時無咩參與討論

老老豆豆
有一半都唔係傾波既
其實平時無咩參與討論

我討論果陣又唔見你討論

幾時share 個bot黎玩下
其實平時無咩參與討論

唔小心開著左個bot
其實平時無咩參與討論

老老豆豆
有一半都唔係傾波既

無女 仲出黎講女咩. 識唔識講一睇就知邊個9UP
其實平時無咩參與討論

老老豆豆
有一半都唔係傾波既

係鬼咩 比賽日你都係9up 兩句就潛到1001
其實平時無咩參與討論

老老豆豆
有一半都唔係傾波既

其實平時無咩參與討論

老老豆豆
有一半都唔係傾波既

駁吾到
其實平時無咩參與討論

老老豆豆
有一半都唔係傾波既

點睇費蘭尼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞