[九龍喇記突發悼念及資訊蒐集]因聞潘氏匡仁君(’08)墮樓身亡一事

307 回覆
28 Like 6 Dislike
又話我地成日撻朵又剩
原來講緊個miss
On99
又話我地成日撻朵又剩
原來講緊個miss
On99

英文名我就知
中文黃思美真係唔q知邊位

頭先搵死我 夾硬釋英文名再加個la salle係後面 又真係比我搵到

你搵丁張我地撻朵既圖未啊

你搵到張我地撻朵既圖未啊

即刻整張畀佢:

WE ARE LASALLIAN

即刻整張畀佢:

WE ARE LASALLIAN

又撻朵
WE ARE SONS OF LA SALLE EVERYONE

WE ARE SONS OF LA SALLE EVERYONE

And no matter where we go

High aloft her flag we will hold
WE ARE SONS OF LA SALLE EVERYONE[/b]

High aloft her flag we will hold

AND STRIVE THAT HER FAME MAY GROW

又話我地成日撻朵又剩
原來講緊個miss
On99

兩單野黎

咁你比圖未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞