[九龍喇記突發悼念及資訊蒐集]因聞潘氏匡仁君(’08)墮樓身亡一事

307 回覆
28 Like 6 Dislike
.
..
一早開咗啦

原來蔡副局長個仔係我舊同學
https://lihkg.com/thread/390580/page/1?ref=ios

係喎你係08

咩感覺

唔知點形容
仲有周嘉發入咗社民連跟長毛做左膠 係我小學就識嘅

勇武兄果然交遊天下

勇武兄自己先係無人不曉啦,小學已經出哂名
lm

老貓兄不會也是喇記的吧

唔撚係掛
兩登痴線佬原來都係同一間中學出

專出痴線佬嘅學校

別人笑佢太瘋癲.....
一早開咗啦

原來蔡副局長個仔係我舊同學
https://lihkg.com/thread/390580/page/1?ref=ios

係喎你係08

咩感覺

唔知點形容

勇武兄果然交遊天下

勇武兄

咩感覺

唔知點形容

勇武兄果然交遊天下

勇武兄

Boys of courage boys of daring
咪撚quote 01啦仆街

01記者睇人fb後寫文,寫到好似幾十年老死咁樣

好撚作狀

唔知點形容

勇武兄果然交遊天下

勇武兄

Boys of courage boys of daring

When the old boys get together, they will always sing this song

We are sons of La Salle everyone

勇武兄果然交遊天下

勇武兄

When the old boys get together, they will always sing this song

We are sons of La Salle everyone

And no matter where we go

勇武兄果然交遊天下

勇武兄

And no matter where we go

OP改個咁嘅標題係唔係on9當有趣

我真係覺得你好on9又唔有趣
OP改個咁嘅標題係唔係on9當有趣

會唔會係比西坦迫死
會唔會係比西坦迫死

奶共既報應就會報哂去d親戚到
請引以為戒
原來時事台班癡線佬有五份一係喇沙仔
原來時事台班癡線佬有五份一係喇沙仔

你囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞