一人一個用緊嘅antivirus

79 回覆
0 Like 2 Dislike
前幾日180蚊買左bitdefender total security 2018
so far so good

$180,半價咁抵玩

我都係早幾日買,
收左我199.31
巴打邊度揾180?

卡巴司機

x2
avast
kaspersky
想買bitdefender
5個夾好似平d
見好多巴打都推bitdefender 可唔可以介紹下特別之處?
例如有冇銀行保護 沙盒之類嘅setting
見好多巴打都推bitdefender 可唔可以介紹下特別之處?
例如有冇銀行保護 沙盒之類嘅setting

開paypal恆生果d網頁佢會彈自己個遊覽器出黎
前幾日180蚊買左bitdefender total security 2018
so far so good

$180,半價咁抵玩

我都係早幾日買,
收左我199.31
巴打邊度揾180?

轉用人仔pay
CNY147,太約180HKD
sophos
AppArmor😏
如果用老翻係咪裝咩防毒都無用
唔用,做咩要用
Windows同Mac都無裝
從來未中過毒
俾啲common sense上網同down嘢根本無事

你以為自己好型?
唔明點解啲人覺得使用態度正確就唔洗防毒 根本好多因素影響

用 Linux 就煩少好多嘢
唔計 psd
唔計 docx
唔計....
有Apple 信仰
唔需要防毒
之前用 bitdefender 但block撚左 打唔到 pubg

點會
打到喎
之前bitdefender 有ching share 過discount link
3 年 3百幾蚊

唔計 psd
唔計 docx
唔計....

全部垃圾野係vm搞掂,吹咩
Nod32

唔計 psd
唔計 docx
唔計....

用LINUX 裝VM 行WINDOWS
同買部MAC 裝BOOTCAMP 行WIN 有乜分別

唔計 psd
唔計 docx
唔計....

用LINUX 裝VM 行WINDOWS
同買部MAC 裝BOOTCAMP 行WIN 有乜分別

當然有,用bootcamp你唔可以同時行osx同windows apps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞