一人一個用緊嘅antivirus

79 回覆
0 Like 2 Dislike
前幾日180蚊買左bitdefender total security 2018
so far so good

$180,半價咁抵玩
如果樓主之前waracry病毒盛行個陣睇過下唔同防毒軟件數據測試嘅話

你就會明白:

NOD=要用錢買嘅垃圾

比左好多年錢買呢舊垃圾 最近無聊整左個假病毒試先發現唔對路
Linux機,冇用
Linux + knowledge
如果樓主之前waracry病毒盛行個陣睇過下唔同防毒軟件數據測試嘅話

你就會明白:

NOD=要用錢買嘅垃圾

比左好多年錢買呢舊垃圾 最近無聊整左個假病毒試先發現唔對路

Nod,狗也不屌
免費卡巴司機
360安全衞士
本身用開AVAST免費版,wannacry出咗之後就買咗Norton
懶得刪AVAST就兩個一齊用
成日見到佢哋話對方係Malware好過癮
本身用開AVAST免費版,wannacry出咗之後就買咗Norton

然後你部機就等收皮
Bitdefender
前排特價買左三個
有兩個冇用到
唔少人屌的norton
但又真係未出過事

未岀過事定岀左唔知

Bank acc所有無出過事
打機未比人hack過
但成日裝開心量野
前幾日180蚊買左bitdefender total security 2018
so far so good

$180,半價咁抵玩

我都係早幾日買,
收左我199.31
巴打邊度揾180?

然後你部機就等收皮

好快收皮
垃圾 avg
想換有無推介

然後你部機就等收皮

好快收皮

上網望咗兩眼,原來我自爆緊
我都係用死Norton算,多謝巴打提醒
Bitdefender
前排特價買左三個
有兩個冇用到

放唔放😬
都估到有on9仔答linux
唔用,做咩要用
Windows同Mac都無裝
從來未中過毒
俾啲common sense上網同down嘢根本無事
唔用,做咩要用
從來未中過毒

巴打點確保同一網絡內其他人都有common sense?
唔用,做咩要用
從來未中過毒

巴打點確保同一網絡內其他人都有common sense?

仲有 common sense 阻止唔到某啲 exploits
課金:GridinSoft Anti-Malware 幾好用 之前成功幫我改好晒d惡意綁架
Malwarebytes Premium
個時搞極個adware都無限復活
係佢個免費版救返我
Windows Defender + Windows Firewall
從未中過毒
bitdefender
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞