不「飛釘」才文明?女生解放乳頭被惡罵:咪又係雞

1001 回覆
86 Like 260 Dislike
其實無話唔得
但人地行過望你嗰陣就唔好鬧返人囉
其實真係要收返埋,肉酸就係肉酸,唔好同我講道理
根本唔係覺得奇怪而眼望望 係咸濕而眼望望

解放乳頭既敵人唔係男人 係你地自己班女人 男人wfc你 最好裸跑添啦
係你班女人時時自己批鬥自己 露下又話cheap 又話物化女性
個訪問自己都帶啦
唔夠說服力喎
https://holland.pk/5y24oqs7
free the nipples
I support

free咗個Lin
做咩要free埋個閪

個閪一向都free架啦佢,你唔見佢受訪好介意人地網上留言話咩"幾錢一晚"。free比你嘅野你唔領情問幾錢,唔嬲就假

睇縮圖以為有J
wtf
好老實咁講,如果我真係係街見到咁,不論男女我都會望一望嘅,出得街預左俾人望嫁啦 唔係睇路來做咩啫
根本唔係覺得奇怪而眼望望 係咸濕而眼望望

解放乳頭既敵人唔係男人 係你地自己班女人 男人wfc你 最好裸跑添啦
係你班女人時時自己批鬥自己 露下又話cheap 又話物化女性

根本女人內戰
身材正想人睇vs身材冇咁正唔想同人比較
每次出去都要清場
咁就可以做到佢地free the nipple同時又無人望
著住衫同我講free the nipple
老實講唔係啲咩大不了者 外國都有好多人係咁
只不過香港啲觀念保守到咁 有男人係度啲女都以為會被人非禮 生人勿近咁撚樣 係香港搞呢啲平權運動都唔駛旨意搞得成
第一次G持女權撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞