不「飛釘」才文明?女生解放乳頭被惡罵:咪又係雞

1001 回覆
86 Like 260 Dislike
做乜成日講到有人反對咁,你咪唔好撚戴囉
又無人拉嘅
https://holland.pk/5y24oqs7
free the nipples
I support

free咗個Lin
做咩要free埋個閪
支持
點解唔解放陰道啊?
飛囉
我無咩所謂
唔係我女朋友就得
拿我就唔反對既
不過有啲高登仔奇怪logic話到時唔好怕人睇
喂 我男人都唔會想比人睇住自己粒lin啦 呢個無分男女架wor
我相信會反對呢個運動嘅一定係女人
on9女人
從來偽法律規範過女人唔可以無上裝
係你班女人自己約定俗成 請
講到社會迫害咁
on9女人
從來偽法律規範過女人唔可以無上裝
係你班女人自己約定俗成 請
講到社會迫害咁

同埋fb ig 女性露點就ban
男性露點就無事
https://holland.pk/5y24oqs7
free the nipples
I support

free咗個Lin
做咩要free埋個閪

個閪一向都free架啦佢,你唔見佢受訪好介意人地網上留言話咩"幾錢一晚"。free比你嘅野你唔領情問幾錢,唔嬲就假
唔好話飛釘, 你地女人成對奶飛晒出黎根本都冇男人會介意 得女人介意, 你地自己4466拆掂佢啦
我女朋友個妹喺屋企成日唔戴bra飛哂釘周圍走
真係free the nipple

屋企唔戴有咩問題先 私人領域
佢自己粒lin呢 定又係解放人地粒乳頭自己就收收埋埋
若隱若現比全裸更為可惡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞