屋企人做傳銷做到痴撚左線

239 回覆
95 Like 0 Dislike
有冇巴打識一間叫FKC既公司
𠄘燕d野食唔食得過?
好撚貴 係咪佢講得咁天然?
本身有皮膚病先試下
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

我屋企人話 其實佢好多同類既野
平有平食 貴有貴食
我而家有時腸胃唔舒服 食緊一樽唔知乜
200幾100 粒, 次次頂胃醉酒都幾有用,一次四粒
一樽啪幾個月 都未啪完
近排有個fd入左去做
自稱飲健康產品後
每日3點訓6點幾起身都好精神
自稱準備買新車 租幾萬樓黎住
Sell人上課程
最後我勸左佢一句
唔好假成功,真正成功自然會有人跟你步伐行

你呀媽都真係幾有錢⋯
佢用自己爸買?

用自已錢買*

係,佢所用自己錢買。有時又幫人買左先定唔知係要買貨。我有時睇佢啲單/月結單睇到每次都千幾二千最多二次係成皮幾,我人都眼都凸出黎。
而家又話等等要返公司。

雖然話千幾
但咁落去真係⋯

係🌚仲要係每星期都起碼會去一次。
Btw佢岩岩出左門去所謂的"公司"

一星期一次都好
我個個一星期五六次

哇,伯友全職wor,不過去唔係問題,當可以比佢地識下人,打發下時間
我覺得問題係要買野要錢其一,最重要要介紹人入去/介紹人用,如果人地用左出左啲咩事,我認為呢個先係最大問題。

仲要介紹得既都係自己人黎
唔知好彩定唔好彩
多數係啲冇知識既老餅先會落搭
搞左咁耐 又賺左幾多
多數係啲冇知識既老餅先會落搭
搞左咁耐 又賺左幾多

好撚多後生仔
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

平有平食 貴有貴食
一樽啪幾個月 都未啪完

改善免疫力嘅野好貴
例如我每個買3000蚊 咁介紹我個個人可以賺幾多?

係,佢所用自己錢買。有時又幫人買左先定唔知係要買貨。我有時睇佢啲單/月結單睇到每次都千幾二千最多二次係成皮幾,我人都眼都凸出黎。
而家又話等等要返公司。

雖然話千幾
但咁落去真係⋯

一星期一次都好
我個個一星期五六次

哇,伯友全職wor,不過去唔係問題,當可以比佢地識下人,打發下時間
我覺得問題係要買野要錢其一,最重要要介紹人入去/介紹人用,如果人地用左出左啲咩事,我認為呢個先係最大問題。

唔知好彩定唔好彩

係!

話說你其他屋企人點睇
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

平有平食 貴有貴食
一樽啪幾個月 都未啪完

改善免疫力嘅野好貴

其實啲野係咪真係放得落口
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

平有平食 貴有貴食
一樽啪幾個月 都未啪完

改善免疫力嘅野好貴

其實啲野係咪真係放得落口

膠囊既野⋯ 我接受到
其他就真係睇個人口味
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

平有平食 貴有貴食
一樽啪幾個月 都未啪完

改善免疫力嘅野好貴

咩係 每個買3000 蚊
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

平有平食 貴有貴食
一樽啪幾個月 都未啪完

改善免疫力嘅野好貴

每個月3000先岩
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

平有平食 貴有貴食
一樽啪幾個月 都未啪完

改善免疫力嘅野好貴

每個月3000先岩

我食緊佢個千禧+交響樂
老中青都會中招

只可以講橋唔怕舊, 就算平時一個醒醒目目既後生仔都會中招。 大學嗰時有條女撞撚左邪咁, 話自己畢業之前要揾幾千萬 買撚到成間房都係d 美容機器, 最後一身債

另外上個d 乜柒野人生課程又係一鳩樣, 睇中晒d 傻仔自卑心態, 入到去比人精神虐待, 每日上十幾粒鐘堂,比人屌到賤過袋底泥, 然後再乘機洗你腦

只可以講有太多人本身冇乜目標, 冇乜信念, 又冇自己想要做嘅野, 聽到有機會發達就撞撚左邪咁
水依生
老中青都會中招

只可以講橋唔怕舊, 就算平時一個醒醒目目既後生仔都會中招。 大學嗰時有條女撞撚左邪咁, 話自己畢業之前要揾幾千萬 買撚到成間房都係d 美容機器, 最後一身債

另外上個d 乜柒野人生課程又係一鳩樣, 睇中晒d 傻仔自卑心態, 入到去比人精神虐待, 每日上十幾粒鐘堂,比人屌到賤過袋底泥, 然後再乘機洗你腦

只可以講有太多人本身冇乜目標, 冇乜信念, 又冇自己想要做嘅野, 聽到有機會發達就撞撚左邪咁

冇錯
入到去就一大堆好易發達 把握呢個機會等等之句
如果冇啲防範又蠢蠢地既真係好易中伏

一星期一次都好
我個個一星期五六次

唔知好彩定唔好彩

係!

話說你其他屋企人點睇

有講過,每次講親都黑面嘈交,所以我地都無再講,同我地都講明左,我地唔會跟佢做。
同埋佢sell其他親戚,啲親戚都話好用所以有繼續幫佢地買。
咁你呢?

一撚樣 又話邊個邊個呀叔用撚完點點點
又話邊個邊個食撚完就識飛
我地講乜都冇用
連你親威個part 都一樣
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

平有平食 貴有貴食
一樽啪幾個月 都未啪完

改善免疫力嘅野好貴

每個月3000先岩

我食緊佢個千禧+交響樂

唔好隨便食啊巴打,興奮劑都做到你身體好左既錯覺架啦,未檢驗到,唔響海關張list既藥物成份係何奇多,我真係好撚唔明咁多香港人走去食保健產品,不論是否傳銷,天乜鳩然,粒野廠出既肯定有穩定劑之類會積聚既野響身體唔走,而且好似維他命咁,你天生冇問題既醫生都唔建議你食,一食就會依賴,而且傳銷好撚多人帶水貨,極仆街,想身體好,作息正常,適量運動,均衡飲食,唔好撚理d坊間食療,先係終極秘藥啊巴打

btw,d有產品既傳銷係又流又蝕錢,佢地包裝成本重,又要俾上線食,又要開講座去旅行,件野一定重成本過市面同類型產品,只有響功能,效用,保養度縮,最後呢d產品一定流到仆街,用下個腦都會明既野黎

我老母有個朋友係某寶萊唔知咩星定鑽會員黎,講真自細我睇住佢發達,睇住佢俾香港拉,避走強國俾公安逗,俾班官共產,週圍搵朋友幫手擺錢,有病唔敢返香港醫,佢仲送過d香薰啊,護膚野黎俾我地,但我唯一多謝佢既係佢冇渡鳩我老母,佢話果d導師多數厄幾飯,本身保險狗基金狗賣垃圾車賣佛牌做扯皮條豬仔旅行團都有!

佢地攪一次洗腦派對係要買大量貨,或者負責場地洗費,未必回到本,有時賺有時蝕,係好似賭仔心態咁,如果佢地有厄開其他就唔同,多數厄到好多,特別做旅行團相關果d,但有產品既傳銷,d新入會係仆硬街,係仆撚硬街,因為佢地唔係老千,淨靠壇"生意"一定血本無歸,而冇產品靠鳩up因為成本唔重,反而冇咁傻仔啊,佢只係一條明目張膽既火棒,傳黎傳去搵替死鬼咁厄錢,最傷係收尾埋單,火棒傳左出去利潤大,響強國d陳皮,茶葉,古董,紅木傢俬,甚至龜咪又係一樣既野黎,火棒經濟一向都好盛行,佢地早有共識係大家一齊玩緊一個抽鬼牌遊戲,深明係要人地仆街自己搵錢呢件事,反而冇傳統傳銷果隻成班人不論上下線都因為要圓謊而不斷生產d廢物產品最後除左top果個其實成班人都仆緊街既狀況

點講都好,呢類型既成本操作騙局真係越遠離越好,連d產品都唔撚好試,佢俾安慰劑你算執到,真係俾料你食,你唔入佢條line都會仆街
做生意梗係要付出, 唔怪得你地發唔到達
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

平有平食 貴有貴食
一樽啪幾個月 都未啪完

改善免疫力嘅野好貴

每個月3000先岩

我食緊佢個千禧+交響樂

唔好隨便食啊巴打,興奮劑都做到你身體好左既錯覺架啦,未檢驗到,唔響海關張list既藥物成份係何奇多,我真係好撚唔明咁多香港人走去食保健產品,不論是否傳銷,天乜鳩然,粒野廠出既肯定有穩定劑之類會積聚既野響身體唔走,而且好似維他命咁,你天生冇問題既醫生都唔建議你食,一食就會依賴,而且傳銷好撚多人帶水貨,極仆街,想身體好,作息正常,適量運動,均衡飲食,唔好撚理d坊間食療,先係終極秘藥啊巴打

btw,d有產品既傳銷係又流又蝕錢,佢地包裝成本重,又要俾上線食,又要開講座去旅行,件野一定重成本過市面同類型產品,只有響功能,效用,保養度縮,最後呢d產品一定流到仆街,用下個腦都會明既野黎

我老母有個朋友係某寶萊唔知咩星定鑽會員黎,講真自細我睇住佢發達,睇住佢俾香港拉,避走強國俾公安逗,俾班官共產,週圍搵朋友幫手擺錢,有病唔敢返香港醫,佢仲送過d香薰啊,護膚野黎俾我地,但我唯一多謝佢既係佢冇渡鳩我老母,佢話果d導師多數厄幾飯,本身保險狗基金狗賣垃圾車賣佛牌做扯皮條豬仔旅行團都有!

佢地攪一次洗腦派對係要買大量貨,或者負責場地洗費,未必回到本,有時賺有時蝕,係好似賭仔心態咁,如果佢地有厄開其他就唔同,多數厄到好多,特別做旅行團相關果d,但有產品既傳銷,d新入會係仆硬街,係仆撚硬街,因為佢地唔係老千,淨靠壇"生意"一定血本無歸,而冇產品靠鳩up因為成本唔重,反而冇咁傻仔啊,佢只係一條明目張膽既火棒,傳黎傳去搵替死鬼咁厄錢,最傷係收尾埋單,火棒傳左出去利潤大,響強國d陳皮,茶葉,古董,紅木傢俬,甚至龜咪又係一樣既野黎,火棒經濟一向都好盛行,佢地早有共識係大家一齊玩緊一個抽鬼牌遊戲,深明係要人地仆街自己搵錢呢件事,反而冇傳統傳銷果隻成班人不論上下線都因為要圓謊而不斷生產d廢物產品最後除左top果個其實成班人都仆緊街既狀況

點講都好,呢類型既成本操作騙局真係越遠離越好,連d產品都唔撚好試,佢俾安慰劑你算執到,真係俾料你食,你唔入佢條line都會仆街

咁想問下要升級係唔係要比好多錢同堆又要買車個啲先得?
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

平有平食 貴有貴食
一樽啪幾個月 都未啪完

改善免疫力嘅野好貴

每個月3000先岩

要睇番本條規計,我估25-35%
𠄘燕d野食唔食得過?
本身有皮膚病先試下

平有平食 貴有貴食
一樽啪幾個月 都未啪完

改善免疫力嘅野好貴

每個月3000先岩

我食緊佢個千禧+交響樂

我屋企人都食左好耐
雖然身體好左
但因為佢都生活習慣好左,唔知關唔關d野事
我上網見呢間 都多食品安全,所以都無反對
橫掂佢都係一個月食幾百
無謂要執著 同佢嘈,就算無效
佢食完自己安心都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞