屋企人做傳銷做到痴撚左線

239 回覆
95 Like 0 Dislike
其實中傳銷狗計 至少都話有產品到手
個咩1040陽光工程 中計個啲小學都唔知畢左業未

但啲野真係篤眼篤鼻
又唔知有冇毒

下 即係真係做得起個啲人?

做唔做得起都有機會
睇佢地個組人 點搞個活動

竟然係咁
咁台下有冇媒?

緊係有啦 你預7 8成都係媒
同埋唔止講產品使用前後 仲會作埋加入前後

第度唔清楚
呢到次次陪家人上去
睇佢地都係 講緊 產品健康,好似無乜針對傳銷事業
我見我屋企人都係買日常所需
公司制度上無逼人 ''責貨''

好撚on9
低級會員買貨唔可以買超過一定數量
一定要拉人入會先可以再買多啲
佢地會為左買多啲係咁水人入會

我睇本條規 無限架喎

唔洗責貨 唔洗搵人入會
冇著數搵鬼去做咩
貪佢唔出名?
Btw間間傳銷都話自己啲嘢健康
都唔知真定假
邊個真係拎去化驗啊
有無聽過Maione? 賣乜春噴噴既
識人做到FB將自己個名加埋公司名入去
即係原本叫Amy Chan, 改左做Amy Maione Chan

我有個Facebook friend係咁
打工打到咁真係死撚左佢好過啦屌佢老母

好似話係表現自己對公司同埋product既忠誠度
完全洗左腦無得救, 唔知有無醒返既一日
即係原本叫Amy Chan, 改左做Amy Maione Chan

乜撚野黎

乜撚野黎

呢間係咪即係億x國際
我全屋都係unskin野 細至護膚品洗頭水淋浴露等大至濾水器

身體健康嗎?

乜撚野黎

屌我有個舊同事都喺fb sell果隻噴噴

做唔做得起都有機會
睇佢地個組人 點搞個活動

竟然係咁
咁台下有冇媒?

第度唔清楚
呢到次次陪家人上去

好撚on9

我睇本條規 無限架喎

唔洗責貨 唔洗搵人入會
冇著數搵鬼去做咩
貪佢唔出名?
都唔知真定假
邊個真係拎去化驗啊

多勞多得
產品就試過先知
頂多中一次伏 幾舊
我全屋都係unskin野 細至護膚品洗頭水淋浴露等大至濾水器

身體健康嗎?

無咩特別,都係咁。
我之前有比我媽迫試做個個咩冰河泥囉,其他野我無用。

成日覺得啲野仲毒過大陸啲野

痴撚線,返工姐
唔知仲以為你同間公司拍拖結婚添喎

其實我睇到做保險界(宏利,康宏,AIA等)都會有呢d特徵,屌你老母又係貼撚到成個Facebook都係
慌死冇人知道自己做呢行咁,戇撚鳩鳩咁

竟然係咁
咁台下有冇媒?

第度唔清楚
呢到次次陪家人上去

好撚on9

我睇本條規 無限架喎

唔洗責貨 唔洗搵人入會
冇著數搵鬼去做咩
貪佢唔出名?
都唔知真定假
邊個真係拎去化驗啊

多勞多得
產品就試過先知
頂多中一次伏 幾舊

傳銷狗 幾舊都唔會俾你

第度唔清楚
呢到次次陪家人上去

好撚on9

我睇本條規 無限架喎

唔洗責貨 唔洗搵人入會
冇著數搵鬼去做咩
貪佢唔出名?
都唔知真定假
邊個真係拎去化驗啊

多勞多得
產品就試過先知
頂多中一次伏 幾舊

傳銷狗 幾舊都唔會俾你

其實成本真係幾低
D公司 分完d佣
都仲有掙既話
姐係每件貨既成本其實勁低
好似彩虹吸塵機
我屋企人又係有買
20000 蚊 但個sales 賣一部有6000

身體健康嗎?

無咩特別,都係咁。

我媽中撚哂毒,我買左其他牌護膚產品,佢會話個啲唔係純天然等等,unskin啲野先係天然又無洛其他野等等,佢日日都用 最近又買左啲沖個啲橙汁包,話係用真械整純正blabla,成4-5百一盒。

你呀媽都真係幾有錢⋯
佢用自己爸買?

身體健康嗎?

無咩特別,都係咁。

我媽中撚哂毒,我買左其他牌護膚產品,佢會話個啲唔係純天然等等,unskin啲野先係天然又無洛其他野等等,佢日日都用 最近又買左啲沖個啲橙汁包,話係用真械整純正blabla,成4-5百一盒。

你呀媽都真係幾有錢⋯
佢用自己爸買?

用自已錢買*
我老母比amway洗腦
屋企咩都用amway
買佢地d營養品都算
個d洗頭水 清潔劑都用埋
都唔有咩特別用
成日話佢地傳銷有好多成功例子
又唔見你成功
比上層d人昆去買野幫佢地賺錢

我返工有個同事又係咁,跟住係咁叫我去油麻地幫佢做產品測試比分佢,我問多兩句佢就話唔洗驚嗰到無得買野

身體健康嗎?

無咩特別,都係咁。

你呀媽都真係幾有錢⋯
佢用自己爸買?

用自已錢買*

係,佢所用自己錢買。有時又幫人買左先定唔知係要買貨。我有時睇佢啲單/月結單睇到每次都千幾二千最多二次係成皮幾,我人都眼都凸出黎。
而家又話等等要返公司。

雖然話千幾
但咁落去真係⋯

你呀媽都真係幾有錢⋯
佢用自己爸買?

用自已錢買*

係,佢所用自己錢買。有時又幫人買左先定唔知係要買貨。我有時睇佢啲單/月結單睇到每次都千幾二千最多二次係成皮幾,我人都眼都凸出黎。
而家又話等等要返公司。

雖然話千幾
但咁落去真係⋯

係🌚仲要係每星期都起碼會去一次。
Btw佢岩岩出左門去所謂的"公司"

一星期一次都好
我個個一星期五六次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞