廿幾歲想學跳舞應該去邊學好

97 回覆
8 Like 1 Dislike
都係想試下jazz funk, hip hop 呢d大類野
咁老先學好似怪怪地咁
同問
Pish
我都想學
有無興趣上我Private 堂 齊8個人開班。主要教hiphop jazz funk kpop 堂費平過出面1半 有7年教學經驗 有無底都學得
咁老先學好似怪怪地咁

唔會怪呀,有心就得吧
咁老先學好似怪怪地咁

我都25歳 但都有興趣
諗左好多年都冇行動
咁老先學好似怪怪地咁

我都25歳 但都有興趣
諗左好多年都冇行動

再過多幾年就係跳社交舞既年齡
咁老先學好似怪怪地咁

唔會怪呀,有心就得吧

組隊20幾歲 private 班 一齊學
有無興趣上我Private 堂 齊8個人開班。主要教hiphop jazz funk kpop 堂費平過出面1半 有7年教學經驗 有無底都學得

details
搞清楚係hip hop 定urban定kpop定jazz funk先
如果你係中意果d排舞呀果d就學urban囉
urban同hip hop係2樣野

details

有無tg
搞清楚係hip hop 定urban定kpop定jazz funk先

你個名
我偶像

睇左少少片 對hip hop 大d興趣
巴打好似好熟咁喎

你個名
我偶像

識貨呀

巴打好似好熟咁喎

好奇一問,你睇咩片?
香港好撚多人話自己跳[hip hop]

唔可以話好熟啦,有跳開,
唔係識好多,一直都仲想了解多d

巴打好似好熟咁喎

好奇一問,你睇咩片?
香港好撚多人話自己跳[hip hop]

唔可以話好熟啦,有跳開,
唔係識好多,一直都仲想了解多d

youtube search ja
普通studio都得
Studiodanz, BCDC, Nexus, Bedrex
呢幾間都多人上 睇你具體想學咩style

巴打好似好熟咁喎

https://www.youtube.com/watch?v=Fsvp40H2qDM&t
睇完E條片覺得歐美街舞好型...
其實街舞係咪即係hip hop
Ranz Kyle 跳既係咪都係Hip hop

其實hip hop係咪女仔跳先會型..
男仔跳會好柒?(如果唔係可唔可以比d例子黎 淨係一個男仔跳而又好型既)
去ccdc學啦 係黃大仙
又平又多時間揀
d老師有heart
d同學都係廿歲起
我多數上星期日朝早jazz funk
有興趣可以約埋一齊去
但今朝感冒走左堂
去ccdc學啦 係黃大仙
又平又多時間揀
d老師有heart
d同學都係廿歲起
我多數上星期日朝早jazz funk
有興趣可以約埋一齊去
但今朝感冒走左堂

我係買套票
一套十張1300蚊
單買一張就貴啲 但都係百幾蚊
咁可以上十堂唔同既堂都得
套票既話就去之前打去問有無位
留個位就得 多數一班十人到啦
個老師有人氣既會十幾人

巴打好似好熟咁喎

https://www.youtube.com/watch?v=Fsvp40H2qDM&t
睇完E條片覺得歐美街舞好型...
其實街舞係咪即係hip hop
Ranz Kyle 跳既係咪都係Hip hop

其實hip hop係咪女仔跳先會型..
男仔跳會好柒?(如果唔係可唔可以比d例子黎 淨係一個男仔跳而又好型既)

hip hop係街舞一種姐,仲有其他style
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞