(有片,關家姐2.0) 屌你老味呢位東方記者既英文笑到仆街

109 回覆
128 Like 7 Dislike
link都唔識貼
佢應該做突發
突發中5畢業就做得
唔洗點識英文
My power powerful
i 睪 to school by bus , you 嬲 what?
舊生表示林百欣bset

又真係幾bset

以前林百欣啲mk 妹好撚正 唔知而家點
林百欣係好中學 呢位阿sir真識講笑
屌個鬼佬話best school ,心諗住佢會講咩名校名啦,點知係林百欣

佢仲要好proud 咁講

佢番工遲到,仲唔拿拿臨唱好學校,唔係比校長炒啦
舊生表示林百欣bset

又真係幾bset

以前林百欣啲mk 妹好撚正 唔知而家點

條裙唔夠隔離李城壁正
睇到好撚尷尬
未做好心理準備突然要英文溝通都會咁樣
屌 頭幾句已經熄左
唔敢睇晒

You 連登仔 how long?
冇得揸車啦

搭的士啦唯有

有錢仔

咁細個就試過搭的士

唔怪得林鄭唔識用8達通
佢可能由細到大都同呢個小朋友一樣
搭的士已經要喊晒口咁
屌個鬼佬話best school ,心諗住佢會講咩名校名啦,點知係林百欣

佢仲要好proud 咁講

佢番工遲到,仲唔拿拿臨唱好學校,唔係比校長炒啦

鬼佬做老師多數都好鍾意果度,你試下代香港入去,佢話best place,你會唔會笑佢?
唔明有乜問題

人地聽得明 交流到 仲唔夠?

語言係用黎溝通 文法好唔好其實冇乜問題

學下日本啦好心 人地忠於自己語言

你地就爭住幫鬼佬含撚

如果人地鬼佬笑返佢地中文差

我會覺得佢地好可悲

依家係超越左文法問題
你話present tense 第三身單數無加s個啲都比人話就真係小題大做
講緊既係完整句子都組唔到
仲要唔係一句半句
英文係香港半官方語言搞成咁都唔覺得有問題?
香港英文水平已經差到要拎日本黎比都幾慘
鬼佬心諗 屌 同你講中文好過
wow, diu. ho L no good law
teacher you 方加 hap not happy?
chrome睇得篇文 心諗做乜鳩
chrome睇得篇文 心諗做乜鳩

same here
唔明有乜問題

人地聽得明 交流到 仲唔夠?

語言係用黎溝通 文法好唔好其實冇乜問題

學下日本啦好心 人地忠於自己語言

你地就爭住幫鬼佬含撚

如果人地鬼佬笑返佢地中文差

我會覺得佢地好可悲

依家係超越左文法問題
你話present tense 第三身單數無加s個啲都比人話就真係小題大做
講緊既係完整句子都組唔到
仲要唔係一句半句
英文係香港半官方語言搞成咁都唔覺得有問題?
香港英文水平已經差到要拎日本黎比都幾慘

唔識仲要大大聲
至少人地敢同鬼佬吹下水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞