[Vocaloid/utau][01] 初音ミク10周年!

447 回覆
29 Like 2 Dislike
冇力推推
一陣就著件演唱會tee去買m記

勇者

勇者

求賽後報告

民民姐

勇者

求賽後報告

日本聽完live tee+被著到返黎香港..有咩好怕
http://www.nicovideo.jp/watch/sm31883007
Omoi新投

前一首好聽D
http://www.nicovideo.jp/watch/sm31883007
Omoi新投

前一首好聽D

將手

勇者

求賽後報告

日本聽完live tee+被著到返黎香港..有咩好怕

Btw 日本過關果時會叫你 除曬啲外套
doriko隻新碟入左電腦 可以開始狂LOOP

做咩咁既icon
今次隻碟無乜唔好聽 暫時まぢかのみらい幾好loop
呢個post啲巴打個個都識日文

學咗1年咋

學咗1年咋

聽得明?

聽唔明 睇唔明查先明

做咩咁既icon

狂loop比啲火力咁解 冇乜特別
其他碟未到齊阿

做咩咁既icon

狂loop比啲火力咁解 冇乜特別
其他碟未到齊阿

仲有咩碟講俾我知等我八卦下?
近排我都只係買左restart,doriko同埋八王子p最新果隻就無

學咗1年咋

聽得明?

1篇文章 睇嘅話明6 7成左右
單句明8成左右
講慢啲會聽得明
不過日本人通常講嘢講好q快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞