[Vocaloid/utau][01] 初音ミク10周年!

447 回覆
29 Like 2 Dislike
椎名もた
椎名もた

好鍾意佢首astronaut

諗咩吖 買啦!
你唔係唔買呀?

唔買碟可以買figure
唔figure可以畫冊
唔畫冊可以買飛入場

咩都唔買可以夾景品。

利申: 今日用左1000yen 夾到maid 初音,然後用左4千先夾到kei 條毛巾 ,仲miss 左700 yen 難細初音到

巴打夾景品
不如買多幾隻scale figure 黎打爆個倉好過

scale figure 好貴,同埋有D 野剩係公仔機有

公仔我係買gift 出個啲
不過有2隻冇入到 太貴啦13同14年雪miku

訂咗個Magical Mirai 2017 嘅Figure
要破產了

老精未開訂 遲啲上amiami算
今日開左呢隻玩

依隻我都有

咩都唔買可以夾景品。

利申: 今日用左1000yen 夾到maid 初音,然後用左4千先夾到kei 條毛巾 ,仲miss 左700 yen 難細初音到

巴打夾景品

要破產了

今日開左呢隻玩

依隻我都有

奶足成晚

咩都唔買可以夾景品。

巴打夾景品

要破產了

今日開左呢隻玩

依隻我都有

奶足成晚

但係單腳企 好驚佢斷腳
有冇咩方法
figure 既話想訂呢隻
figure 既話想訂呢隻

訂左
週刊VOCALOID·UTAU Ranking #520・462
http://www.bilibili.com/video/av14600162

要破產了

今日開左呢隻玩

依隻我都有

奶足成晚

但係單腳企 好驚佢斷腳
有冇咩方法

唔會嘅 冇受外力皀的話
訓前推一推
推上頂 你個肺
依個po 來來去去都係嗰幾個人
咩咁少人睇V家
咩咁少人睇V家

呢家算多啦
10周年之前仲少
咩咁少人睇V家

呢家算多啦
10周年之前仲少

之前我想係兩登搵個po都冇
咩咁少人睇V家

呢家算多啦
10周年之前仲少

咩咁少人睇V家

呢家算多啦
10周年之前仲少

香港 fans 少嘛,live 到到都去過,係無香港份

係 好想係香港睇Expo
咩咁少人睇V家

呢家算多啦
10周年之前仲少

香港 fans 少嘛,live 到到都去過,係無香港份

係 好想係香港睇Expo

睇直播算唔算
利申 係屋企搵啲公仔圍著自己睇碟算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞