有無人做跑數工比經理強逼養鬼仔

123 回覆
12 Like 174 Dislike
不如拎去養牛郎重好 鬼仔貴咁多
Trust me bro
真 成日見到班 黃 藍 粉紅鬼
我無講過係攞命, 係條友講
我一直講只係提早比左你本身就會有既野, 但係求得人, 人地一定唔會收你玩具就滿足, 佢要去改變一D 天定左既野都要有能量去做
事實係可以攞你個運, 六親緣份都得
D 人係唔信, 但事實係呢D 養野同落降係道術都有不過人地就有晒學理講呢D野係點運作
講明做左衰野就有後果, 走去落人降自己一定仆街
講呃錢黎講, 有某D 法術仲仆街, 明明唔係佛教就扮佛教, 佛教幾時教過你求財架
生意人
娛樂圈
撈偏
都係好迷信
遲早性交轉運
未遇過=唔得?
李嘉誠起觀音寺, 背後有個術數佬去backup, 次次都走資走得勁靚
鄧氏個祖墳set得靚, 後代到依家都一路升官發財
你隻鬼仔做唔做到呢D?區區千幾萬唔好拎黎講啦
睇黎你仲係唔明, 車公都係鬼升格做陰神, 同樣既野, 人地日日有人供奉唔勁過你隻鬼仔, 點解車公唔隨手比千幾萬你洗洗
咪同佢認真傾la
聽落好恐怖,要飲血
電視跌落黎果個?
你自己有啫, 做咩要拉人落水
識好多人做sales都冇
跟住做就on9啦 係真既話,你估唔洗還呀,睇戲都知大把禁忌。如果係假既仲on9,又要比錢供,又要驚有無事。
某國絕大多數高層都有一兩個師傅喺隔離傍住, 法力絕對比民間嘅強.
你諗到嘅人哋諗唔到咩, 咪玩啦
養都有好多養法
紅字名果位教人餵血喎
恐怖在線大把case就係餵血出事
trust me bro
咁勁泰國變美國啦
養鬼仔係得嘅東南亞就冇窮人喇
2024年喇仲咁撚迷信
我幫佢性交轉運喇
直接賠錢走人都咁話,即走
鬼仔只求打和
十億都無講hi呀
千零2千萬我出世都有啦
Stealing sunshine from tomorrow
又咁講
我唔覺自己成世有咩橫財運
如果求陰應該會搵多過我正常每日返工
咁其實求陰會唔會係將自己壽命轉化成依家即食到嘅財
而唔係提早拎到自己之後會有嘅嘢?
如果係信呢啲嘢就知道, 啲師傅基本唔會幫你去害人
除非私人恩怨,如果唔係佢自己要受哂個惡果

係咪蝗蟲90後住良景邨果啲公屋閪?
信埋啲咁無聊嘅mk嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞