[I/A/Steam] Wizardry Variants Daphne (2) 3D迷宮回合制RPG

210 回覆
7 Like 1 Dislike
我有隻普通名既法師淨睇數值仲靚過傳說
當然係少左d被動之類,但傳說嗰d被動又未去到真係咁強勢
所以其實玩到後面升自己鐘意既可能會玩得開心d
合人會升D咩? 即係克己?
係 所以抽多多都唔夠 仲要食被動 又要分解啲牌
想問如果舊A克己左1次 再抽到隻靚既新A
新A食舊A會重新當1定直接變2克己
我睇過有人話係唔會繼承,即係1,唔知呢d野會唔會改但佢要 fix bug 都有排佢做了
同埋克己聽過都係頭2次加比較多,之後就唔會點加,佢應該係有個曲線等d 人唔駛無限食角
打完鉛牌升級戰
完全運氣game

4隻異形又係道中,幾隻哥布林又係道中
先開路望到毒池係邊,道中唔對路就返入口重刷

call馬又係隨機,call兔仔撩鼻屎,call骨仔就麻煩好多
最後又係0道具過關 純粹好彩冇出麻煩野
仲有冇人互換
呢隻 game 係有好多不確定性,算係刺激感既一部分
佢有個好癲既不確定 就算打返啲低階區域比兩排敵人偷襲都係會死人
同紅燒完全相反
其實我鐘意賭運氣多D
主角轉職之後想瞓覺嘅話
可以轉返去之前嘅職先瞓
然後再轉返
咁就可以保持LV1食盡d經
當你冇晒mp sp就會變咗恐佈逃脫game
發覺我升到40Lv先黎幫主角轉職有啲太遲
又無得唔帶佢出街 出街拎寶箱都有啲危險
主角死無所謂,就算唔用再起之火都係返去 checkpoint,唔駛用錢復活
其實係 但下下比人1 shot攪唔店
暫時試到19Lv都食到兩倍經 夠頂一下就算了
想知有無日本人鬧佢無得bulk extract 啲字條石下下一件一件裝禁禁到訓著
打完二周目點先開到第三章?又救唔到國王
定係要救到先當過左?
日任要逐個㩒已經夠痴線
呢d 好多人鬧
咁你應該要返返去比盾commander 個時間點做返個任先
應該要救到先得
我諗點都要整個盾俾團長
國王死係俾大異形用嗰招撞擊技撞死,要團長用盾擋先無事
要點整個盾? 邊個任
唔明
唔正常咩
第4層個生還者點救?派女精靈去一個人保護唔到佢,其他又中陷阱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞