[I/A/Steam] Wizardry Variants Daphne (2) 3D迷宮回合制RPG

311 回覆
8 Like 1 Dislike
轉職要由頭升過 你地係邊到帶練? 好驚佢會比人HI一下就死
大家係咪玩慣唔用傳送道具?

set到一定要用錢買好陰濕

唔用又太刺激
唔該巴打

以為要2隻一齊打
暫時未用過
有3周目? 定重複2周目(維持難度)
如果會再變難係咪應該loop下D狗仔兔仔先
純粹想升級既話打草原敵人比較弱經驗都有過千一場,而且無限打怪,缺點就係 farm 唔到野
我係直接打第二章地城一邊 farm 一邊升既,升到十級左右應該唔會一下俾人秒
無3周目,無限回溯

loop 狗仔兔仔唔好升高過 lv5 會有 bug
係好刺激的,尤其d死人兔仔一野咬死你
新角又係騎士
交換嘅token唔同樣
啫係放浪王女嗰d會過期?
兔仔要係邊到囉?
正常日本驚係咁
個 token 寫明係王女
公會任黎,唔記得好似B4F既任
B3F 要點行?行晒成個地圖都無得前進得個哥布林山洞,出返來成張圖又無怪打,而加返咗城
重點係課金好貴 20抽已經要4百幾 想保底要食貴石 者係幾千蚊
想問。 本身有王女騎。5pt

剛抽到王女騎,9pt

突左好似無多pt.

應該點先兩隻合一隻?
雷槌(單手劍)
二合一係暫時王女獨有既同一化,似乎原意係合兩個皮,唔知同一皮可唔可以合
但就算可以同一化都會蝕左一次克己,因為同一化唔會加克己
所以你呢個情況最理想既做法係重練隻 9 pt 王女,然後用 9 pt 克己隻 5 pt
唔知你進度去到邊,玩到後面其實都習慣左重練角色,因為轉職都要重練
你個情況有d奇怪,正常唔會咁
你對下幅地圖有無咩發現
水路6街痴線有無人可以分享下點過
本身同一化左一次 啲幣換角好定武好
b8,王女 15lv.

禁練過都好快。 初始值高長遠點都著數d。

同埋轉職要lv1重練。

即係lv唔重要。

差d禁左引退。 好在鎖左。 唔係變公會牌。
新角好似幾型
即時黎講武一定比較有用,始終數值係度,但星數同埋顏色都要抽,同埋得一把既話應該最盡就+5
抽多隻就可以食克己,即係你要用嗰個皮會比較勁,但如果之後抽到原皮王女原皮都可以克己既話就無乜分別

結論選擇困難症
我有兩隻同皮,淨係得克己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞