到底Casetify憑咩撚野賣幾舊水一個穀?

193 回覆
579 Like 28 Dislike
蜘蛛俠款淘寶點會做唔到100%還原添喇
你唔係以為啲凹凸效果係咩高技術啊嘛
窮人計縮數嘛
靚唔靚都係luxury value
所以盜版係最好?
你噏乜鳩呀 你仲尷撚過佢喎
港女最愛
講真用幾十蚊殼果啲顯得出係度縮窮撚黎
幾十蚊保護性低 又快霉
個款仲要同啲師奶呀叔用開果啲無分別 咁都覺得自豪
仲夠膽死學人用iphone
部機成萬蚊但用個咁撚cheap既套影衰哂

咁窮用千幾蚊an機就算啦用iphone咪又係智商稅

而用得牌子野就係為左靚行先
Casetify又贏在多款揀難撞款
有時出去食飯飲野都會俾人讚下個套幾靚
變相又多個話題
度縮果啲人永遠都唔會明
買件tee貴過uniqlo既就會話智商稅
因為我唔係每年換機 好似而家我13上左15 但無諗住換16咁
所以無乜D電話殼唔會換得咁密

而我以前用過Casetify個咩竹纖維殼 全黑色係幾襟撞
但用大約6個月有多 個「邊位」就同「底蓋」分離左 之後就無再用過了
你以為啦
自己去華強北果啲鋪睇下先啦
無可能100%還原
1.顏色唔鮮明
2.摸落鞋手
3.個鏡頭框扁啲
用過真野既人一睇就知係真定假

同埋你咁講 同叫人洗咩買牌子野一樣
買名牌袋同rolex既超A貨咪得
你試下現實同啲fd咁講
俾人笑到你面黃
仲要話真同假無分別 只顯得你無知同鳩up
可以換新
我而家呢個2年都冇事 淨係黃左
我真係未試過 我部舊機連殼俾老豆用 佢成日跌都無事
你呢個情況試下屌屌佢睇換唔換到個俾你
我個個應該唔係跌爛
應該係褲袋拎出拎入個邊位有時會受力 受得幾野就爛鳩左邊
你好彩,我嗰個一年貨仔又甩膠
我自己都用casetify
雖然俾人話某啲design係抄襲,但又唔係呃你買,明碼實價有保養,你覺得值咪買唔值咪唔好買囉,仲生存到仲要咁多人買啫係好多人都覺得佢值呢個價囉。

正如你買名牌袋,都係個牌子貴啫,市面上大把中低價有牌子嘅質素都屌打佢哋啦。

雖然我都係喺淘寶買
甩邊有record佢秒寄新比你
痴撚線咁都有C-
有咩問題?有三個係一剔一點,只係扣半分。
痴撚線 黐撚線

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞