細數10對竟然做過情侶嘅藝人

198 回覆
136 Like 12 Dislike
袁生唔知有冇姐妹丼呢?
lm
牙強後生個樣又幾有韓仔味
不過唔夠高
條女係咪老牛聲果個?
其實都係同一類,只係後生d,都係瘦、貧乳、性格硬朗嘅類型。
Live
呢個係人都知啦
Sugar mommy
J開黑肉系?
Jackeline你都唔識
緊係多瘊痘啦
男人最痛係0仔
有畫面
林敏聰, 李美鳳
樂壇鬼才藍猛聰出名無厘頭風格, 因合作拍電影而邂逅電眼美人李美鳳並火速戀上, 因怕影響二人星途而冇公開, 選擇加拿大秘密結婚. 林敏聰更多次為李美鳳寫詞捧紅電眼美人, 並表達愛意. 奈何二人最終都分開收場, 有傳聞林敏聰封筆冇再寫詞亦因與李美鳳分開打擊所致, 其後李美鳳再婚, 林敏聰亦酸溜溜稱其”釣到一條大龍躉”.
蔡淇俊 同 陳自瑤Yoyo,喂呀
好慘,華倩仲好過靚湯啦
許志安, 韓紅
2019年前嘅娛樂圈絕種好男人安仔, 因其長情專一, 曾經與鄭秀文被譽為娛樂圈嘅金童玉女, 但二人因小插曲而短暫分手. 韓紅來港邂逅當時合唱一曲嘅安仔, 韓紅十分欣賞已貴為天王嘅安仔, 而安仔亦欣賞快人快語嘅韓紅, 韓紅豪氣要同安仔結拜上契. 有傳二人因飲酒後深情一吻而動情, 但最終因長期分隔兩地而感情變淡.

我就係要呢d
江華, 鄧萃雯
演技出神入化嘅皇帝江華同九姑娘鄧萃雯, 於亞洲電視拍攝經典電視劇我和春天有個約會而認識. 二人被指假戲真做拍出真感情, 江華鄧萃雯多次被影到約會, 鄧萃雯後來坦白承認”百分之百”係愛上江華. 但因江華已婚, 飽受外界批評, 最終亦浪子回頭與鄧萃雯分手.
何韻詩未變女同前
覺得好靚
所以好認得個樣
腳短,坐低咪高過$12000囉
食親都係平胸姐姐
蓋世寶吊老母
郭富城, 鍾麗緹
舞台王者城城一向相當有桃花, 就曾經拍攝音樂特輯結緣當時嘅女主角, 性感女神鍾麗緹. 郭富城演唱會, 鍾麗緹亦連睇16場, 鍾麗緹後來訪問承認同城城拍拖. 但有傳聞當時郭富城經理小美人十分反對兩人交往, 更有傳聞因城城認識另一音樂特輯女主角朱茵而令到感情告終

反而唔記得萬二蚊同過呂頌賢拍拖
80後男人好慘 時代嘅悲劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞