特朗普:若中國進入台灣 美國將對華徵收關稅

84 回覆
28 Like 70 Dislike
最有誠信(破產n次)
侵侵尻答都贏,對家直頭廢到唔識答
“you know what im talking about right”
咁點解條撚樣破產咁多次都企得返起身仲有人信佢投資俾佢然後你條撚樣就咁撚兜踎🤔
所以黃就唔可以憎台灣嘅
大家咁話
佢就下緊好大盤棋
我地就互相人身攻擊

儘管 網媒 SNS IM 如雨後春筍
(甚至成為生活日常)

電視台始終糸
「凢代人類腦中被視為公信力與權威」

旣存在
反得侵嘅都係無腦架啦,你唔好期望佢地睇得到咁通透先得架
唔係攻擊你,真心想知點解啲人情願信佢🤔
Trump, asked if he would use military force against a blockade on Taiwan by China, said it would not come to that because Chinese President Xi Jinping respected him.
正常人都係咁理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞