[LoL]英雄聯盟 S14世界大賽討論區(1728)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
邊隊有實力贏咪邊隊上
有咩信唔信
咁t1係咪贏左blg呀?
一定要識Yone 兔?
Creme得呢兩隻 ban左咪得
同埋宙係識玩yone aurora

同埋講真smk faker有lb ahri sylas syndra ori
雙ban情況下 呢啲都可以贏到比賽

同埋咪撚咁認真啦
大把GEN fans話gen過唔到fly啦
你又信?
聽講而家GENG除左yone同aurora之後就係smolder然後ahri 好驚佢地執迷呢套輸左唔改
利 認為佢地唔會輸FLY
bin係廢老忠粉T1風扇黎反geng好正常
T1輸左佢都話牙宙勁過kiin
輸一局都當輸啦
GenG中路無限英雄海
暫時黎講係今年世一中路
拎3英王黎比會唔會太貶低Chovy
雖然我係老李風扇
但都要讚操肥啲壓制力真係技高一籌
W B G又打B L G 我已經預想到佢哋賽前會點樣講
當chovy唔識龍獸 sylas?
為左d迷信野屌自己友真係
用自己方法支持啦
我覺得換線幾好睇
比起S6果陣既換線而家已經好睇左
肯定有嘅 佢只係世界賽垃圾 聯賽冇乜嘢
BLG贏完HLE多咗20%機率冠
https://www.fmkorea.com/7590256614

btw唔係燈 T瘟堅係廢過上年

攞返上年條片叫啲新人補拍返幾個shot就得
覺得geng會試新嘢 係睇fly仲有冇大招偷一場
識呀 係驚佢地唔變啫 4強之後
t1 swiss場場紅方先ban哂yone 兔仔姐
放又屌佢地放op角 ban又屌faker拎唔到
轉頭廢老好似左狗小虎咁突然拎隻練成既yone出黎打撚柒奶油就好笑
唔好唔記得上年世界賽八強開始t1紅藍方全ban哂neeko
又唔見你地講廢老唔識玩neeko
老老豆豆
你叫我好短時間內諗一隻chovy玩得算差嘅英我都唔係好諗到
唔好再軟手上年睇到我頭痛
點入場 而家有yone galio ahri
一食cc即死
doran 花生最近3個international bo5
24 worlds vs blg 1:3
23 worlds vs blg 2:3
23 msi vs blg 0:3

doran你條垃圾退役啦
內戰用Doran 出國用Zeus
今年漿有冇好似上年士哥呢啲咁重要嘅核心人物先
雷茲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞