Blackpink Rose + Bruno Mars 合作歌曲《APT.》

46 回覆
36 Like 18 Dislike
首歌Bruno Mars 唱得仲好聽
所以Lisa佢都係跳舞/代言好了,佢rap都還好但唱歌真係唔啱佢。New woman的確好過Moonlit floor ,但佢solo後成個image太泰味,成個Mv都太泰,個人口味嚟講overall我都係會排Apt>mantra>new woman>moonlit floor
你話佢淨係跳舞搏盡同敬業都認同,因為佢跳舞真係屌打,但咪嘴壇野稱唔上最敬業

講最博盡我反而醒起Rose,睇佢哋香港concert個場,佢真係由一個帶住全場,佢唱功好就梗,估唔到個日佢跳舞都好落力

另外個位,呢到討論唔到,唯有等佢同安孝𤓖套新劇…
Mantra 念經歌正好多
Rose
MV睇落無之前咁瘦
早排行show瘦到見骨 好恐怖
得返rose首歌歌詞仲有韓文
lm
好正跟住un
我都覺
唔錯唔錯
一樣排序同諗法
Lisa幾隻歌都有心做,mv都好掂,但係唔太啱口味

無獨有偶,lisa同rose都用solo輸出自己泰國人/韓裔嘅文化,好佩服呢點
Jennie個MV成個ching chong雞咁
Rose首歌屌打晒Jennie Lisa
唱還唱, 點解要攬住
係一隻會入我playlist 長聽既歌
一起身聽住都醒神D
mirror 就痴個nba 球員
blackpink 一來就bruno mars
點比?
條女個身貼哂落去都唔覺得有問題
jisoo 玩緊跑跑薑餅人
理得你班友
佢而家主要係咪拍返戲
You can
count on me
like 1, 2, 3.
I'll be there.
未過關 等等先
rose腳趾好淫
Oh mickey
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞