Blackpink Rose + Bruno Mars 合作歌曲《APT.》

38 回覆
30 Like 14 Dislike
竟然冇人討論,咁撚好聽
呢期3個輪住出solo中最好聽
APT> Mantra >>>>>>>>
LISA 成隻G咁,又扭又淫笑唔知JM9
JENNIE最STYLISH,就算係先行曲都好認真做,期待佢SOLO爆紅
ROSE呢首似幼稚園口水歌,生字少到似比低能仔唱
完全同意Lisa個part
首歌寫佢同LV太子,所以係咁淫笑
又唔係特別唱得好聽,live仲要咪嘴,都係跳返舞算
JENNIE首歌D stylish亂黎到ON9
成日以為自己勁有品味好靚咁,真心越拍越醜,首歌仲要唔好聽

LISA 有心提拔泰國人特登用哂泰國CREW拍ROCKSTAR MV
首MOONLIT FLOOR 扭到唔知做乜咁,睇到好辛苦

ROSE呢首反而易入口,MV簡單唔做作,該玩既都有玩
成件事都好現代TREND同BRUNO MARS
Lisa 首new woman 都算幾好,Rose 新歌個人覺得3個暫時最好,聽得舒服
rose 勁靚
Jennie首歌係好有佢style,同之前solo you and me一樣好大浸jennie味,我一向幾鍾意佢嘅solo歌。Mantra呢首歌同以往solo一樣擺明係跳舞嘅,跳唱呢講佢嘅live處理得好好,不過佢mv啲衣著真係見人見智嘅

rose首歌雖然好少字不過成個vibe好輕鬆,mv好簡單但睇落好自然好開心想跟住一齊玩,相對之前佢兩首solo比較下嘅改變好大驚喜,所以總括我比較鍾意呢首多啲
唔知佢地有無扑野呢
首歌勁上腦,MV隻舞又好睇,會唔會長期做到歐美榜第一
兩個過氣歌手==
唱嗰部分好撚正
首歌一聽就覺得好Bruno mars 既style
一定有
Rose 鍾意矮仔

我冇行了

利申:191cm 肌肉男,樣似吳尊
你老母都生左你個低能仔
最緊要好聽同com聽
Apt好好聽
同感
Lisa極力想擺脫kpop idol呢個形象

Jennie首歌係做自己往常嘅風格,但整體嚟講唔出彩,甚至乎係好平庸,不過睇live應該幾好睇

Rose首歌一聽就鍾意,亦都係聽完一次就識唱
Mv場景雖然好簡單,但隻舞得意/成件事好trendy同好玩,佢同bruno mars火花出奇地唔錯
呢首單曲係會令我期待佢嚟緊隻新碟
首歌開頭諗起that's not my name
以為自己留言
Lisa唔想評論太多,佢跟本變返一個掛住媾仔的泰妹

我諗兩首歌比較之下點解Rose略勝一籌,係因為Jennie啲歌一向都係咁嘅水平,不論歌舞表情,同以前比較下今次冇咁大突破同驚喜。最大優點係APT成首歌連MV嘅氣氛好到你一聽前奏就會想跟住一齊un

好想出錢買朴彩英新碟!!
三個去歐美 本來擔心Lisa光芒蓋過曬其他人
宜家又做買埋金主已條女資源飆升
但今次有火星哥幫 彩英成績應該都唔會差
另外一個真係好心快d學好英文
我反而覺得麻麻 冇meet到expectation…
老實講所有新solo 入面我都係排APT> New Woman>Mantra
不過唔覺得lisa淨係識得溝仔 佢不嬲最博盡最敬業
你話佢靠仔拎資源都好啲
唱歌係唔叻 但model身材同舞技已經夠屌打了
Rose屌打啦
依首應該留到billboard好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞