劉德華真係全港最虛偽嘅藝人

292 回覆
270 Like 155 Dislike
當年hk / 華人區 Top1 有樣有名氣地位 有錢 講真 地圖炮咁食啦佢要食 咁既意思 明顯 自負既表演 明明就
好笑
細佬 其實你知唔知有 壓抑 渴望 先要J
人地Prime top1 個時真係飽到 洗撚咩 仲要忙
佢底個浸係講緊 睇av咁低層次
佢食女已經食到厭啦大佬
有靚老婆屌嘅人都唔會出去叫雞包二奶架
餐餐食得起和牛嘅人,都唔稀罕食豬肉架

更正一下,唔係老婆靚唔出去玩,係大把女隨時任揀嘅人唔需要睇咸片

係啲好難先溝到一條女又想有新鮮感(如你)咪要
型到成個鬼佬咁
星野愛都講左
偶像就係賣假希望既人
細佬 多話你提醒喎

劉德華一定係好得閒廿四小時坐喺屋企,而佢門口又排咗幾千人等住俾佢屌啦 ,高矮肥瘦、各種膚色、各種年齡,各種職業、a cup到z cap任佢揀啦 。

總之av有嘅女同情節,佢想玩就隨時玩到,0壓抑,0渴望
如果話佢"假" 但佢keep到呢份自律去到6張嘢 係好撚勁讚賞嚟
唔得閒,人地要做野,但有需要個陣好易得到手咁囉
對比吓而家有人25都未到就暴肥又發脾氣屌fans 嘅頂流就知
或者講 要玩 我地娛樂圈啲大佬開啲Party 仲淫亂過班架仔拍四仔都得啦 你班毒撚
佢好似有講過佢細佬係做PLAYBOY雜誌,成屋都係睇到麻目晒
果時好似結左婚喇
果時YouTube Facebook 都未普及
咸網唔識上都好正常
利申 10年代頭我都無上過咸網
係用Foxy dw 咸片
真到咁都話虛偽
越唔得閒嘅人,一定係越會選擇屌女多過睇四仔
屌女快靚正啲,細佬你話係咪?
果個年代最早期既av網站叫18jack.com
填海虛偽係今日先知?
90年代已經知
而且當時唔係冇,而係用vcd
而且入餅帶睇
90年代要拍呢樣野就要小型攝影機
當時一部jvc賣緊3萬,我老豆有
唉,條片咩年代,你知唔知個時down 條片要幾耐咩畫質呀on9
90年代係睇外國
日本全部都係無碼,因為我好細個已經同同學屋企一齊睇
唔係down
當時連Bt都未有
係入餅帶睇
再後期開始發展到vcd
就開始有老番
你有無打開依條片睇,佢地問劉華有無上色情網站呀,唔係問佢有無睇咸帶
佢老婆好似唔係啲靚女 同埋好似冇咩花邊新聞
大馬拿督個女
好撚有錢
結婚都唔講
點會話俾你聽佢睇av
我覺得如果係劉德華嘅話,可能係真,佢要屌邊條女邊條女唔俾佢屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞