劉德華真係全港最虛偽嘅藝人

288 回覆
264 Like 155 Dislike
打個電話叫條女出黎幫你劣好過啦 睇乜鳩av
見佢演唱會落坑都覺得好假 無得救
真係好on9,明明平時連登仔奶日本人屌大陸人,但明明日本人就係最虛偽識包裝,大陸人就擺明無禮貌,依個時候嘅標準又會相反
因為佢撐填海同愛國愛黨
仲有屌大陸人無禮貌,奶日本人,但明明日本人咪同劉德華一樣係包裝,依個時候就唔屌
連登仔啫
咁無咸片嘅年代啲人點扑野生仔
大佬先講擾民程度 大陸人係真係閪呀嘛 質素好嘅大陸人都有 但係計比例 大陸人係真係確確切切影響到人

周街屙屎屙尿 唔排隊 冇禮貌 甚至唔知點解特別掗拃 香港人一樣會去旅行 日本人一樣會去旅行 屌佢老母九成九就得大陸人唔知點解永遠會阻撚住晒條街 拖住個篋搭交通工具又要牙撚住人哋個位仲要毫無歉意

而且仲要成日都小粉紅出征 基本上全世界都係佢哋仇人 歧視又係佢哋最撚勁 成日就話鳩日本仔係垃圾小日子 又成日話要殺鳩佢哋 跟住間唔中又笑下香港人 跟住又笑台灣人喺彎彎 跟住印度佬甚至乎美麗國佢哋都要笑埋一份 調返轉有陣時我哋真係純粹鬧共產黨佢哋就會即刻G點上身

而日本仔嗰種虛偽 佢哋有冇搞到你先?淨係呢樣嘢都高下立見啦… 全世界都憎大陸佬 調返轉全世界都歡迎日本人 你估呢樣嘢係巧合咩?

至於講返劉德華同埋姜逼 兩個都成日標榜自己努力 但係劉德華又真係努力呀嘛 姜逼努力個閪咩 仲要成日用埋啲大陸用語 而且講奶共 劉德華呢啲不嬲都大中華膠 而且佢都冇踩過香港人 呢啲我就起碼服氣

姜濤?屌佢老母臭閪手指太肥 like撚左啲大陸嘢都算 之前有人屌鳩香港人係暴徒呢啲留言又like 跟住又話自己手指太肥
仲有大撚把閪嘢 高下立見啦大佬

根本就冇雙重標準 事實係好嘢就有人追捧㗎啦
呢個真
你係唔係誤會咗?我係話啲連登仔平時讚日本人有禮。劉德華有禮就屌虛偽,平時屌大陸人無禮,viu 個班無禮貌就讚真性情,咁樣黎雙重標準
可能我個人有問題
或者我老土
我唔覺得你哋成日覺得既「假」「虛偽」有咩問題
你哋出生啲環境老豆老母唔係啲會出外應酬識人見朋友有仔女出去見叔伯既階層 係屋企係街都會對住個仔女講粗口既人種 係呢啲階層長大
大左又係唔會有「交際」既生活
咪成日吹奉做自己真性情呢啲垃圾野囉
係依家呢個世界唔同左
以前做真明星係講緊你行出嚟係俾人睇 你做乜講乜都會影響到人影響到自己
學似依家咁垃圾真性情咩
佢抽啲表皮嘅現象出嚟
忽略晒啲細節
搞到個結論奇奇怪怪
我明我只係補充返我上述嗰篇嘢 所以我都冇抨擊過你嘅留言

我最睇唔過眼係有段時間 唔知做乜嘢嗰個撞邪咁 TVB啲藝人就屌到仆街 viutv成個台都擺明紅底 個花姐仲要就咁睇個樣都知閪鳩 跟住啲artist全部都係仆街嚟 可以明目張膽呃人錢 仲大大聲屌鳩返自己啲支持者 咁撚黐線嘅嘢都容納到

劉德華呢個話題好似間唔中就會講起 特別越後生嗰堆一定會越話佢扮嘢 但係事實佢真係算高質

同樣道理就好似聖經同埋撒旦教咁 總有啲撚樣會覺得信奉撒旦教好撚型 好似特別真性情咁囉

姜濤我本身冇乜感覺 反正唔關我事 但係佢真係閪 仲要我曾經做過小小幕後嘅工作 屌佢老母臭閪 大陸仔都算仲要性格真係閪 但吹佢唔脹 香港啲阿嬸盲嘅
再加埋當年佢啲戲根本係女性夢中情人黎
Btw依家啲人仲曉唔曉「夢中情人」呢個字
我覺得最噁心係全民造星講到肥花係把口閪但個心好關心仔女嘅嚴母。食屎啦,根本個心都閪。當班人搵錢工具
跌mon 就縮返落去,責任心在哪

同埋講虛偽點夠肥姜,平平大陸出世扮香港出世,雖然佢把口無講自己邊度出世,但明顯成間公司啲PR幫佢鳩吹扮本土,wiki 又唔知佢地係唔係俾咗錢改唔到佢出生地,連自己邊度人都唔敢大大聲認。真在哪
啱呀 當年我講同你而家講一模一樣嘅嘢 結果俾人屌到反皮

屌個花姐就咁睇面上都知臭閪 結果都可以咁多人追捧個肥閪

姜濤就不嬲都賴共都算 仲要賴得好撚肉酸 佢甚至試過喺個台度講一句香港加油咋嘛 即刻成班就濕撚晒

係而家好少少你屌佢冇人屌你 講緊早兩年咋 你試吓喺連登講呢啲?一堆人衝出嚟咬死你 我就不嬲好撚憎佢哋 甚至成個viutv 根本就係紅色資金 但係吹得佢脹 大把傻閪課金
事實人地唔洗打j連登仔是咪接受唔到
啲藍明星如陳小春都有講香港加油架啦
唔係以為講香港加油=支持港獨呀,咁講四川大地震個陣講四川加油唔通又支持川獨咩,成班智障自我代入

本土又點會北上出道架,的士陳同gem 都係喺香港出道再北上,隻肥姜一開始就想北上出道,窮咗先返黎落
當佢本土個啲人用屎眼睇野?
劉華個啲本身個人個底有返咁上下好仔
如果唔係你無可能咁多年都咁
咁多年 啲人都係話佢好 話佢唔會遲到唔會無野做時打喊路同訓 唔會發脾氣 唯一一次係拍阿虎唔知咩啲翻譯溝通亂哂籠 劉華係度換褲啲人係咁影啲翻譯又流流地先忍唔住
同埋佢以前啲人話佢演技唔好 做到杜sir拍暗戰時同佢講你唔可以咁演 如果唔係啲觀眾真係以為你係壞人
想當年 我有個ex 仲因為肥姜屌鳩我添叫我好好地學下佢啲風度同埋佢啲才華 屌佢老母臭閪

我當時嗰個ex都係黃絲嚟㗎 咪又係鍾意大陸仔 雖然我已經冇聯絡好耐但係分分鐘佢而家應該嗰啲鍾意返大陸嘅撚樣

嗰隻姜逼 成撚日講大陸用語㗎 甚至成日like鳩啲人屌鳩香港人嗰啲留言㗎 跟住咪話手指肥囉 而且真係冇禮貌到極點 我第一次見有人咁M底 可以當啲fans狗咁撚 都仲咁忠心耿耿

而且唔好淨係講佢 根本成間電視台全部都冇乜職業道德 其實阿Mo都都幾撚慘 咁後生就搞到咁 完全唔值得
佢可能係黎緊特首
不嬲都話而家香港人啲品味仲差過大陸人,大陸而家啲藝人先唔敢亂講野,如果佢地喺大陸做野,一早被列為失德藝人
AV既刺激對佢來講太濕碎啦佢現實識咁多禍水級女明星,打下友誼波唔出奇,何況以佢身份地位,全盛期落街勾下手指起碼幾十條女排隊等佢砌
應該被狂屌 一上新聞就狂開po鬧果種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞