[I/A] Puzzle and Dragons (854) 我哋都係被選中嘅細路

731 回覆
1 Like 2 Dislike
想問好耐 萬聖節隻聖魔王一定要有?
一直唔知佢勁係邊
想問下10371個合成道具係咪已經絕版
好似話個武裝勁我都係新玩 睇片睇返黎 我睇完都去抽左隻 唔知岩唔岩
呢度邊位巴打掃哂全港7仔啲精品?
420 587 182
招大量奧米
是 2血同埋全色加珠
仲要加速
玩玩下會發現佢勁好用
係我做既。
唔該師兄
我就係加珠覺醒唔明之前飛行艇都係有5屬就係神裝
但就算佢5屬都有咁如果我淨係玩暗隊未淨係得暗加珠覺醒有用?佢每個屬都有都唔會100%防減珠㗎
同牙櫻一樣勁好用
唔該師兄x2
明晒
想問下例如打千手呢d關要用幾多件呢d加珠裝黎取消佢

同埋想問下潛在覺醒裝左S都會比d怪減到CD
覺醒同個技都實用之餘,個唯一性高
唔係下下template 隊都跟到足
有時啲功能要拆開幾把裝黎互補
如果只係補加珠、大血同推turn都唔算難代替
但同時要做埋連續破傷屬吸,就可能會企左喺度
佛說:「須菩提!你知道嗎?你們不要以為,我在度化眾生時,會有『我應當度化眾生』的念頭。

須菩提!你切勿有這種想法。為什麼呢?因為眾生之心,本來空寂,其般若智慧,原本各自具足。

如果他們聞經悟道,他們自可化度自己,實在沒有眾生被我度化的。

若有眾生說是由我所度化的,那麼我即有我相、人相、眾生相、壽者相,自己尚未度化,如何度化別人?

須菩提!我雖口稱有我,實際上卻無我見,而在凡夫看來,則執著有我,以為只有我能度化他們。

須菩提!事實上,迷則為凡夫,悟則成佛,佛與凡夫,本性是相同的,只要能了悟,就不是凡夫,不過在他們未悟時,稱之為凡夫而已。」
想搵朋友
岩岩先發現勁多好友過百日千日無玩
想搵朋友
岩岩先發現勁多好友過百日千日無玩
請問下 幫啲武裝上潛在覺醒係咪冇撚用?
十幾隻換既奧米加
同抽既奧米加有冇分別?
隻寵本身冇分別
不過來源地一個係非洲,一個係歐洲
冇, 潛覺只會對本體有效, 除非直接武裝入隊

之前都有大型合作多左批新玩家
建議有唔明可以睇左入面內容
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=22153&snA=99012&tnum=35

睇完有再有唔明歡迎問
有 你仔細啲望吓佢嘅覺醒同技能
睇錯咗係送嗰隻 冇 沒有分別的
有分別的
要食蛋龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞