[I/A] Puzzle and Dragons (854) 我哋都係被選中嘅細路

728 回覆
1 Like 2 Dislike
8美美 10小光 8吸血魔 6猛up

光子朗2
丈1
太一0

屌你老母山本
我都係 追多左4pack先中
唔課啦
等免費石
2太一 2奧米有冇得玩
咁多位師兄 我係個休閑玩家
想問下我冇乜T1寵 eg: 宿狗 吉諾 奧米加
就算新五條都係得1隻 仲要冇xo 仔
得啲t2隊例如卡蓮 神高達呢啲 想知有冇機打得贏新凶兆 or 有其他隊可推薦
唔求刷 只想打贏攞稱號 感謝指教
數碼暴龍岩岩先開 唔好咁快講冇奧米加
你至少都起碼可以買到隻
我抽左50抽都冇中
應該會換1-2隻 上網有睇到啲裝 都係差啲先組到
你有冇試過入場打先?
唔一定要抄到一模一樣step by step 咁
成隊數碼暴龍都可以打到稱號關,試下youtube搵左先
不過係Omega,你睇下抽到先打定換埋先
反正唔急,個關仲有大把時間
有試過卡蓮隊 但過唔到第4定5嗰層14 combo
希望之後可以送抽中1隻
咁起碼可以自己組 唔洗問人借
你但求過一次關,問人借隊長無問題啦,報酬版果隻都可以入隊用住先,再自己換返隻
有1隻ge話可以加免費版再用人地omega,呢排一定大把人掛唔驚冇
btw要有丈先玩到loop,祝你中埋
丈狗唔洗驚冇
50抽中左5隻 但我main 火隊冇空
好 感謝咁多位師兄

全數碼暴龍隊 抄個youtuber嘅
師兄勁撚多石 仲要抽齊寵加裝
本身抽左幾多先齊呢隊
好似抽咗六百幾七百石左右
但係睇返其實唔使咁多 隊入面同副隊嗰隻omega可以用報酬+借人嗰隻
計返呢隊應該3-400石就組到 建議買多石號
digimon合作有butterfly但係咒術冇specialz
https://youtu.be/_Po0jZm68oo?si=9Z-bH3U_A3P_4zjU

手足 要換第3隻哈帝龍了
我本身就係長期課啲8蚊pack嘅休閑玩家 又會節制
所以長期都會keep住1000石左右 驚一有好勁合作 起碼都可以all in 本身諗住digimon係 點知一般
由勁到傻既三隻奧米加loop(好似係)
變能左三隻哈迪斯
Digimon就係勁合作
巴打 我新玩睇完片但都驚誤解左 其實係咪如果要用隻角既本體同埋佢變既武裝即係=要兩隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞