EAFC25 Ultimate Team 討厭區 (14)留名者中Rush

339 回覆
1 Like 0 Dislike
Pc外掛用掛唔用到咁明顯,樣樣扣你少少nerf哂你啲人,拍埋唔夠打又唔係好大分別,
以為自己中鉛嗰隻就最仆街
熄跨平台保平安
用過特別卡又用過金卡都無計喎 網上見唔少人都有呢個問題
上一個rush event就要用金銀銅卡
真, 上網睇好多大陸群組講緊PC 掛開到離曬譜
一係換龍
一係evo di lorenzo
今朝PO 4-1入決賽
但真心4場贏都唔知贏乜
負負碌碌撞下撞下鳩射入
輸就明顯對手勁我好多又識player lock又下下綠燈

但gameplay 好似真係冇patch前咁鈍
Sor9ry

By the way salad rush 好似抵買
對上兩次WL 得3WL
今次好好運好多人送場 9L
開左隻hero 叫hamsik 數值好好
9W
請問點用sbc個倉做sbc,係apps搵到
下個po頭加埋教人點樣係sbc倉拎返d肥出來吧 個個po都有人問
點左入SBC後, 我的球會果個位可以揀SBC倉
但方便少少 建議用插件 可以自動幫你做曬
想問點解目標做完 但攞唔到金幣獎勵
其實點解EA 唔可以阻到人地外掛嗎? 上年都好似有anti cheat programme
Di lorenzo leak有total rush sbc 好似係
上年都大把cheat啦,啲pro club隊成隊99
如果主機果邊?同請問個插件叫咩?
今個星期想傳個波上去都難比人逼到波都傳唔到
1M budget二選一
金Patri upgrade Rush De Jong 或者
金Griezmann upgrade Rush Griezmann
平時都熄嫁啦 但前日打得夜
要開先match到rush

之後就唔記得熄返
Rush griezmann
Patch完一場都贏唔到
已經變返上集咁可以拎住個波 妹黎妹去
一樣,d2入到champ做緊肥雞
終於領教到班外掛狗
較到你d人體力0
跟住佢自己成隊icon任爆
有冇手足做左隻Rutter 覺得點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞