EAFC25 Ultimate Team 討厭區 (14)留名者中Rush

339 回覆
1 Like 0 Dislike
今晚有冇rush團
5後係咪收左皮 勁易比人中間打穿
Patch Notes第四條:
大幅提升了5人後衛陣型的防線寬度。
師兄留個ID?我都想搵人一齊RUSH
我知 但好似變到完全玩唔到
Pc狗死全家
Dllm好撚嬲
上2個星期明明都10同11win

今次得6win 打完sad左
然後發現 原來開左跨平台
對緊外掛狗
場場一領先 班友就企哂起到
唔好咁講啦,我都係PC,我都唔想打外掛狗
你鬧外掛狗死全家咪算,點解見PC就鬧?
係咩?我反而覺得冇咩分別,師兄多唔多手控?
Ching唔洗咁上心
由佢地鬧
我三集PC狗一樣生勾勾係到
還好 但如果兩閘攻 左右中堅同中中堅中間會勁多gap
比人打撚死
有個任務要用曼城 利物浦嘅戰術 利物浦個code喺邊冇顯示出來
Sor 更正
Pc外掛狗死全家
有冇pc玩家網絡延遲好唔穩定
真,場場萬幾二萬分咁去
有個pack 40000 coins, 83+ 5揀1
感謝你
cam位寧願用palmer
我直頭連唔到EA ser
好難回本,個pool咁大
提提大家唔好再進Pedo Pereira futgg入面個best evo,最後個關”The Cannon”係會進唔到,因為console入面requirement寫Max 3* skill,但原來webapp係寫max 2* skill move,所以就算係console入面就算show到個球員係available,揀落去永遠都會Error。以我估計本身Max 3 skill move係啱嘅,但應該係臨時出The Cannon嗰陣發現原來隻嘢比本身已經好Hit嗰個version仲要勁啲,所以夾硬改咗requirement但console唔記得改,fake到hihi,所以我估之前做落嗰啲chain會total loss,完全一貫EA風格,賤到仆街。
痴撚線
打哂15場
彈咗我4場
場場都驚佢彈我
每場都要盡快入多d波迫人走場先得
一場rush有20k
改返,應該係”We Play Possession”,不過再睇返原來隻Pedro Pereira本身已經係3* skill,即係話EA一開始就已經唔想俾你進到,係自己出錯唔記得改console requirement先進到,但只要你做埋”We play possession” evo個更勁嘅version就會賴嘢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞