哈馬斯新領袖已被擊斃!!!!!!

397 回覆
521 Like 17 Dislike
點解有圖睇 係邊到搵嫁
X 好多美國, 中東, 內地人貼D 一般人覺得係4級嘢
好多都係X , D 片, 圖, 好爆.

沒有刻意 和諧的 平台, 有freedom of speech.
關於消滅哈馬斯領導人葉海亞·辛瓦爾的新細節:

昨天早上,第 450 營的一名士兵在建築物內發現了一名可疑人員,並向他開槍。當天晚些時候,武裝分子觀察到三個人影試圖在房屋之間秘密移動。部隊很快就將這些人識別為恐怖分子。

其中兩個人身上蓋著毯子,很可能不是辛瓦爾,他們走在前面,試圖為他掃清道路。軍隊向他們開槍,打傷恐怖分子,恐怖分子開始四散。

其中兩人躲在一棟建築物中,而辛瓦爾則進入另一棟建築物。部隊從坦克開火,並提供輕型火力支援。

辛瓦爾獨自一人在他的大樓裡,登上了二樓。部隊發射了一枚砲彈,然後向該地區投擲了兩枚手榴彈。他們也部署了無人機協助行動。一架無人機瞥見房間內坐著一個手臂受傷的蒙面人物。意識到一架無人機正在接近,恐怖分子抓起一塊木頭丟向無人機。戰鬥機向該地點發射了一枚砲彈作為回應。早上,部隊進入房間並揭開屍體的臉,最後發現他是辛瓦爾。報告者

@ItayBlumental
對於屠夫/ 恐怖份子, 呢D死相有大快人心既作用.
已經摺埋左
果然係唔小心中左Jackpot
以色列不如輸出技術同僱兵幫烏克蘭,台灣同南韓啦
D斬首戰咁撚勁,又準又快
咁你有冇興趣? 其實依家上位得幾日命
似係俾人炸死,啲人入去再爆頭
即係話使咩假,跟本就係入面做有晒包吡 咁點解要整假出去
佢本身都有心臟病喎 個耳珠有皺紋
原來話本護照係Sinwar既 Bodyguard
嗰班係純粹見到以色列親西方就走去支持對家
入戲中, 以色列人

-- 設計對白 --
-------------------------------------------------
我屌你老母, 仲未交人質?
一日撚唔交, 就一直打撚死你.
咪諗住用上面見光班平民擋,
講到明唔交人質, 就打撚死你.
我地睇唔到平民, 我淨係睇到班平民幫緊你,
幫你擋.
你地成村人都係同一黨, 沒有一個是嬤菇的.
交咗人質再傾停戰.
我地 以色列是 24小時 話事的.

由地道行出黎呀DLLM
做軍人做到好似地下嘅老鼠咁.
----------------------------------------------------
開心的一天
盡殺蛔豬,以色列加油
:嗱,人都死咗,仲想點?以色列要立即撤軍!
本身真主就係虛構出黎呃9人
感覺好似好精準咁
人質釋放晒先講撤軍啦
舊年單野佢plan
一早係target啦傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞