哈馬斯新領袖已被擊斃!!!!!!

378 回覆
504 Like 16 Dislike
Sinwar 被殺現場搵到佢既遺秒, 包括一本印有 UNRWA TEACHER 既PASSPORT.
無話唔殺得,只要係死亡筆記寫佢大名落去
繼續淨係識大叫Allahu Akbar 啦
瞓著左啫
五毛好傷心
又要開工屌以色列

Sinwar同款萬樂珠爆裂上巿
左膠又話佢哋係尋求愛與和平嘅無辜平民嘅?

點解一炸會炸死咗個恐怖組織領袖?
在生時個神咩都唔俾要佢地做窮L, 死後就可以上天堂有處女
竟然有人信擺明玩9你
身為中國人,應強烈反對以色列擊殺恐佈分子!?
算唔算拜登政績
最新版係左右遲下就變哂穆斯林
黎巴嫩真主黨十三日出動大批無人機,襲擊以色列北部大城海法以南的賓亞米納一座軍事基地,造成四名以國軍人死亡,逾六十人受傷。這是以色列和真主黨間的衝突近期愈演愈烈以來,真主黨對以國最致命的無人機襲擊之一。
呢個meme叫咩名,次次想搵都見唔到
淨係肯唔肯世俗化都未知喇
聯合國
慘慘豬囉,以色列點解唔有預落先炸?叫人恐怖分子企定,平民走?
resistance is beautiful
最近睇番中東既歷史, 以色列差D比周圍既阿拉伯國家打到滅國
又係g shock
呢個美帝唔俾殺
應該無估錯了.
Sinwar被以軍''行刑''

以軍發出影片,顯示Sinwar 獨自頹坐在稀巴爛的大樓內.向鏡頭掟槍.
以軍影片沒說明.靜音.

估計係由無人機拍攝.由二樓的窗戶飛入.
幾時入卡塔爾做底埋果班高層
咁咪上一個殺一個 以色列依家就係話你知唔會再有讓領導先走呢樣嘢 咁等唔切上天堂以色列就送你一程
又係你呀聯合國日日仲捐錢俾 UNRWA, 一早知佢有關連

呢啲時間又係回帶,睇番 Harris 講過啲咩
“我睇過地圖,佢唔會係 Rafah,你哋 making huge mistake"

Israel: What?!

https://x.com/Bubblebathgirl/status/1846987741550256526?t=GbGJjpKwyURipKWQYTHJlg&s=19
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞