六合彩又開左同一個劇本

108 回覆
285 Like 15 Dislike
就好似每年春茗老細都會多謝大家嘅付出,唔係佢點買車買樓買游艇
屌你啦冇人中,我中咗成40蚊呀
有人中 > 下一期係細獎
無人中 > 下一期或幾期之後 變大獎

咁大獎之前一期無人中邏輯上一定係咁架喎 有咩問題呢
其實解釋咁多冇用,班人唔信就係唔信
一陣話你公開條數都係假,總之佢覺得係就係

總之我冇份中你就係做假冇錢分就係假
一年金多寶 幾多期幾多錢 一早就訂好

平時金多寶前 老馮幾千萬唔加落下期金多寶條數

請問打手門 啲錢去左邊?

你搵icac查吓負責工程部同董事先啦

上次五字重覆 連出個新聞稿都唔敢

賭有公平 咁大利益

跑馬班澳洲董事 長期偏袒潘狗

啲外圍著燈準到

唔好以為咁大間狗會 一定好公正

狗會係死物 唔會千你

但入面做野果啲係人類嚟

而家班倒屎 你望下咩人先 以前撈咩起家
成日問d錢邊度黎
講左三千幾次係Prize Fund
仲係唔明就自己睇多次報表同Betting Rule 啦伸手黨
想問下六合彩馬會抽水抽幾多
睇完報表六合彩抽既水係45%
https://is.hkjc.com/AOSBS/help/ch/MK6_Guide.html
點解咁低質又伸手
明明學術台係講學術野 我唔回啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞