六合彩又開左同一個劇本

108 回覆
285 Like 15 Dislike
我都記得舊時唔中啲多寶係可以累積落去全部金多寶 唔知幾時開始狗到累積唔中直接消失清零
屌啦
而家金多寶用埋多寶舊錢馬會嘔少好多錢啦
記得以前金多寶係再add on 現有多寶
加上而家次撚次金多寶前都幾期冇人中
講左幾次啦
馬會唔會嘔多或少左錢
只會出多或一個金多寶派番
唔明既自己睇番betting rule啦
首先我唔係打手
e樣係好基本既會計問題 但好多人都係唔明
馬會今年財報先講完增加金多寶
個d 錢 馬會唔可以自己拎出黎都唔可以減少
只可能由投注額抽 3.7 至 3.16已經講左
馬會今年財報都講左增加金多寶 (多寶同金多寶合一期=少金多寶又屌)
e家拆多寶同金多寶 增加金多寶又屌
都2024啦
咁巨大嘅利益…..你話呢..
馬會就係個15min 整好個波
唔會中既野討論黎做乜
我Dllm啦 咁咪即係仲狗囉 本身金多寶累積上期可以有1億 依家狗會分開又下次乜撚唔知幾時先開嘅金多寶 狗會食咗幾多期幾多錢撚有人會記住佢幾時拎返出嚟咩 個個都係睇今期唔中累積落下期個總彩池架啦 屌你老母今期食咗4000萬出年清明金多寶先拎出嚟邊個知邊個記得呀
依家擺到明焗人中得少分得少囉
規矩馬會寫,之後就同人講好透明好公正,真係貪你幾期獎金咩

只要馬會跟返佢定既野黎做咪公正
啲打手成日話咩唔會貪你幾期,明明就係長期野

每期幾球幾撚和味,筆錢就算冇既得利益者,但筆錢已經鎖撚住左先
個個人講佢就講,香港人好撚蠢
唔諗下3千萬變7千萬中間果4千萬係邊黎
你就真係蠢過豬西.
上年都一樣唔少次金多寶前一期食左筆
之後金多寶咪又係3800萬同5000萬
睇返佢每期投注額加埋波同馬 有固定派彩每個禮拜都穩賺幾千萬啦 就算之前連續開兩期差唔多號碼派凸都係蝕幾百萬

扮開多啲金寶其實就係分薄你哋中獎彩金 本身有機會1注中一億 依家得7000萬仲有唔知幾時再開嘅4000萬 如果多人中分得仲少 本身頭獎已經唔易中 仲專登拆開明減少你中大彩金機會 但佢扮曬嘢開多幾期金多寶又可以昆多幾期投注額

狗會啲儲備根本勁到可以返大灣區建設啦只係搵香港人笨完送錢俾上面姐 硬食囉唔係點
大公文匯網報道,2024年是《粵港澳大灣區發展規劃綱要》發布五周年。為進一步強化穗港澳協同聯動,深化全方位融合發展,縱深推進新時期新階段粵港澳大灣區建設,香港賽馬會與廣州市發展和改革委員會(市大灣區辦)合作開展「服務推進粵港澳大灣區建設研修交流活動」。
根本金多寶幾多錢佢自己講 又唔會講食咗邊期嘅jackpot拎返出嚟變金多寶
其實馬會投注額同派幾多係公開
你唔知係你自己唔識計
大把網有哂馬會六合彩記錄
咁金多寶d 錢咪又係六合彩投注額儲番黎
下下多寶派哂 咁咪無金多寶囉
規矩係經立法會
算啦 d人聽唔明又屈打手
我中咗$640唔好咁講
政府加馬會稅後
所以有人棄劍從賭
乜撚嘢呀 即係如果上期中佢就有錢派2400萬 唔中累積落下期就冇錢派?
金多寶7000萬佢本身就預撚咗出嚟啦 依家係講佢食咗正常累積彩池 成日講撥入儲備落金多寶 Dllm咁7000萬呢次係食邊期撥出嚟架 又唔分享下
乜叫預撚左岀黎? 喺高層bonus拎?
邊期拎岀黎咪之前撥落reserve果d 囉
betting rule 寫哂成條
投注額5成幾派番 再幾多落頭二三 同其他
入落高層個袋到 要追咪搞多幾個7千萬 又調整下d波 轉手又賺幾億 加稅又點 橫掂最後都係你班賭仔比錢
抵制六合彩 全部人唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞