杜曹即將執教英撚

165 回覆
10 Like 8 Dislike
主要係德國人,兩邊好多仇口
有冇諗過係佢問題,佢黑閪
Imagine kane唔入選然後英撚贏左
又German Bombers in the air
Bbc都出埋聲
仲會流料咩
歐國盃期間saka先公開講過唔想踢左翼衛/左閘
雙特算唔算係生不逢時?
我覺得kane始仲冇利雲包皮咁勁
但冇記錯嘅話之後嗰場南閘就叫佢踢左閘
Kane俾摩佬轉完型之後好似冇咗咁多衝去前面搵食既觸覺仲要老咗 變咗拉後做波set波再最後埋門一腳
但係其實英撚需要嘅係一個勤力喺前面跑動走到空位嘅ST如果唔係仲更加塞車
講經咩生不逢時
2010世盃條籤本身靚過晒咩2018 2024
打左D乜撚野出黎
杜蛇可能真係教得掂
如果當年首名16強對加納,8強對烏拉圭,4強對荷蘭,都唔係易踢啦
英撚冇乜一線教練
用外國人教國恥嚟
巴西都有用過其他國籍教練
Lm
Here we go!

Confirmed
咁最後咪又係有踢
同埋人哋講咗如果係教練要求嘅話佢會聽教練講
重召我
https://www.thefa.com/news/2024/oct/16/fa-appoint-thomas-tuchel-as-england-mens-senior-head-coach-20241510

The decision to recruit Tuchel and Barry was approved by the FA Board early last week, with Tuchel signing his contract on Tuesday 8 October. The announcement was delayed to minimise distraction around the international camp that has just concluded.

所以依家個教練係已知自己唔會坐正就放哂班擺明唔夾嘅太子上陣?
上年拜真係叫利華太勁咩
明明係拜太廢
同埋車後期佢d波睇到頭痛
教psg半季排第3
從來唔覺佢勁
反而係個歐冠光環太勁
2 world wars and 1 world cup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞