杜曹即將執教英撚

163 回覆
10 Like 8 Dislike
冇所謂啦
本身英撚國家隊都係柒開
咪就係,對斯洛伐克同瑞士都踢到成碌柒咁樣,英格蘭冇乜資格講話可以求咩靚簽😂
英撚係後防差啫,中前場成堆人任佢揀
walker 老, 同無左閘
英撚進攻噁血D
佢果套要練,買啲人返黎都可能練成年先落得場,國家隊點練
啲英媒都好撚on9
左閘可以出邊個
佢唔係即食到,要長期練兵練默契
佢第一季教鏝都好多人屌佢overrated
但執2季半左右就開始皇朝
教國家隊2個月先有得踢下波 點練
係咪第一個德國佬教英撚
佢第一年就三冠王,而且入得國家隊既人技術意識都有級數啦,同埋國家隊骨幹1,2唔會唔會變化得好大,冇理由配合唔到
利華文圖
英撚終於唔再用英藉教頭
終於唔洗睇英撚閪波
呢個連球會正選都無埋

其實上屆英撚比人話踢得差既原因係隻左閘唔識打開黎踢同overlap
呢點好難搵個逆足球員做得到
睇下杜曹點執呢個問題
杜曹打淘汰賽幾勁,車 PSG都係佢帶入決賽
教車果陣佢重用曼治??
2016-17球季,哥迪奧拿率領曼城豪取開局六連勝,但隨後球隊狀態出現起伏,至球季末期只能為歐聯資格而戰,最終曼城全球季取得23勝9平6負積78分的成績位列聯賽第三,取得晉身下球季歐聯正賽的資格;在聯賽盃中,曼城在聯賽盃第四圈以0-1不敵打吡對手曼聯遭到淘汰;在歐聯十六強中,曼城對摩納哥第一回合主場5-3,第二回合客場3-1,合計6-6,因客場入球少遭到淘汰;在足總盃準決賽中,曼城加時賽1-2不敵阿仙奴無緣決賽。曼城在本球季未獲得任何一座冠軍,這也是哥迪奧拿執教生涯首次遭遇無冠球季。

何來第一季三冠王
右閘大把人揀啦
Taa/lewis/levramento/konsa/gomez
反而左閘無論搵個順足左腳中堅客串定係搵個逆足右腳中堅客串都係爭少少

係shaw唔踢得既情況下無咩選擇
可能要揀到米曹/u21 既lewis hall
咪又係一撚樣
而家情況衰過雙特
中前場個個要波大塞車,唔合作
仲有舊垃圾黑氣石阻住地球轉
凡事係比較
球隊日日操,國家隊一年操幾次
其實黑氣石踢法上同含真係完全唔夾
Euro試咁多場,南閘都冇諗過調整
哥狗教盃賽弱過聯賽好多
笑死
Ching 心水清
英靠含,唯一出路
黑氣石死開,乜鬼彭馬科頓輔助含即可
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞