Pricerite實惠:多謝各位 多年支持

332 回覆
461 Like 17 Dislike
我以前乜都在實惠買,期期印花都貼滿。依家行過都唔會入去
如果係執笠,篇公告一定唔止咁少字

似marketing campaign,佢個全年至抵最後一日
執粒清貨減價
如果真係marketing campaign
我諗佢真係要準備全線執笠
係梳化溝女既好地方
可能係啦,淘寶免運費早執早着
執都好,呢間野咁多年黎個送貨都係完全無改善過,買傢俬定左日期時間送貨,到左送貨當日可以全日都無送+無人聯絡,打去CS就只會話幫你跟…
實惠唔洗搞咁多, 只係賣mesh層架應該有得賺
個倉啱啱搬,應該無咁快執啦
趕?借啲易插水話你蝦老人家然後拎法援告實惠鑿返筆
淘寶傢俬,大陸黑工安裝平靚正
淘大三樓通道黎
窮人恩物
我張電腦枱十幾年仲用緊
買過就知咩事,全部都供應商供貨自己唔坐貨
貨期比唔到,大量都係上面落嚟,一單買十件可以件件唔同日子送,送貨裝貨班師傅又係外判,質素參差不齊。
客服用廣州人外判,商品說明條例都唔識,一味死兜唔肯退錢,比張Coupon都要攞Approval。

要靠佢做平台嘅話做咩唔自己淘,買得多差價都抵返啦
行去門市轉個圈,糧油雜貨廚具乜柒都賣但無樣精。
上去傢俬到搵張好少少嘅電腦椅都無,款式十年如一日。
電器選擇唔多,都係海訊 TCL 美的之類。
咁多間門市,燈油火蠟鋪租人工全部都係錢。
一早被市場淘汰咗,而家唔執都遲早執。
如果係marketing campaign玩膠既就仆街死啦
咁點解係「多年」支持
其實都有先兆 次次行過見到佢成班阿姐喺度遊手好行吹水都知嗰頭近
ikea都係蝕
佢冇講錯呀 即係話你窮過李嘉誠咁咋嘛
冇幫襯過可摸耳比我幫襯下
今次點都有人要收皮
一係真執笠, 一係marketing用錯字唔老黎, 成條team起身
如果係Campaign,佢真係要炒哂成個Marketing team
係就係make 到noise
但變相令啲人係咁討論實惠有乜唔好點解抵執
變相負面宣傳⋯
最後一日過咗先黎做宣傳,個marketing team炒得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞