Pricerite實惠:多謝各位 多年支持

332 回覆
461 Like 17 Dislike
實惠網店幫襯過一次出錯款唔撚退錢搞撚左我兩個月最後仲收到盗用信用卡通知 呢間垃圾執左都唔可惜
你呢d廢物都幾得閒1分鐘都無就躝左入嚟
玩膠玩出禍
點同 IKEA正職係賣嘢食
撚狗咁撚
咁係唔係代表係咩周年大減價幫襯嘅都係傻鳩
實惠貨倉本身只係會存自己品牌既傢俬同埋家品食品,
其中一個傢俬牌頭叫Staple就係實惠自己貨,
紅蘋果芝華士之類果啲只係寄賣,本身就唔關實惠事,
你又買紅蘋果又買芝華士又買實惠傢俬家品分開三次送貨都好正常。

幾年前實惠解散左自己既送貨安裝部門之後判左比海迅做,
人工成本再平咗但安裝質素越黎越垃圾。而家好似想食番回頭草想搵番以前啲人番去做。

但問心講,淘寶Ikea係平,但實惠傢俬始終係本地品牌,佢地傢俬係真係好fit香港蝸居用。有真係自己落手裝過傢俬就會知。

以衣櫃為例,淘寶衣櫃同Ikea衣櫃大部份設計上係要你訓低個衣櫃裝好哂之後先打番直再推埋位,但香港有幾多家庭有咁既空間做到呢件事?假設你屋企住左咁上下年份想換個衣櫃,你得37吋空間買個36吋衣櫃,買實惠貨,你得個窿比佢都可以同你原位打直砌個櫃出黎唔洗推黎推去。

淘寶貨係會有平有好有fit既,但真係要識搵囉,唔識搵唔識裝既唔識睇既,真係比多少少錢比本地公司一條龍搞好過啦,好過貪平買完件貨點知無空間裝企左係到,又要再曬時間曬錢搵人處理

利申前實惠員工, 垃圾公司
實恵: (不是結業)從今天起,我們推出「突破新價」,更具性價比的購物體驗。查詢
https://pricerite.ly/1ib
見人死唔去又惱羞成怒
完了吧 如冇意外
唔同講法

反而似執笠清貨最後今日果D
你小學到大學畢業都見佢仲清緊貨果D 撚樣
扮marketing ,真收皮
咁既PR算唔算社會性結業
屌,社會性結業
似自殺多啲
點會, 係到睇到好嬲好嬲話唔幫襯果D有幾多真係佢既客
同埋香港人過幾日就冇左件事啦
個marketing學啲唔學啲
人會大 會有錢
下??? 邊間買傢俬有免運 想見識下
咁要試下
會睇mark up 價錢合唔合理,多過真接淘寶order

同埋有時有同款都未必個quality 都一樣
果啲舖 個舖名係叫 “最後10天”
你誤會咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞