伍允龍算上緊位定上左位?

101 回覆
81 Like 6 Dislike
兩個都衰自己唔積極呱,係咪屋企好有米唔使搵錢?伍拍完tvb套城寨都多師奶㗳糖,又唔食住啲人氣拍嘢,差唔多成十年後先拍九龍城寨。佢下套可能係城寨老人院
其實2016 TVB版城寨果期幾紅, 應該食住上
講真鍾嘉欣2016年結婚後就半息影, 今時今日既人氣依然高過佢幾班
有時都唔明伍允龍攪咩, 明明已經埋左王晶堆
其實大把武痴
不過上唔到位
港產片已經好難有捧到武打巨星
港產片一年已經少 仲要武打 動作仲少
仲要想用新星更難

淨係可以扮下李小龍,武痴
人哋好有錢 ABC
上唔上位有乜所謂
以前喺街近距離見過 唔高應該173左右

但真人都幾man 我覺得算幾靚仔 都係戲比較屎先紅唔起姐 但我認為值得比個機會佢坐正拍套打片類似tony jaa拳霸嗰type 反正暫時冇比佢更適合嘅人選
安志杰好似話想陪(屌)個老婆同個女多啲
咁古天樂點計
咁就啱了連登逢紅必反
變相證明佢真係行緊大運
俾佢有幾千粉絲好未,其實根本都冇,班寨民夢女腐女咪又係小圈子。

鏡嬸個base大好多。
功夫佬買少見少,睇佢打真係爽過古仔霆鋒D動作片,更加覺得成龍係一個legend
上右位
冇佢老公個profile既?
冇佢張相,但係個網站有寫:

Dr. Jeremy Leung is registered with the College of Chiropractors of BC and a member of the BC Chiropractic Association. He has been in private practice at the Capitol Hill Massage Therapy and Chiropractic Clinic since 1998. He first attended the University of British Columbia from 1989-1992 where he obtained his Bachelor’s of Science Degree majoring in general biology. He then continued his education and graduated from the Western States Chiropractic College in 1998.
我記得伍拍完TVB套城寨之後,仲有喺TVB拍多一套劇叫兄弟
我冇睇過套劇,淨係記得啲人當年話佢好屎戲
光頭之後走火入魔
整到自己勁樣衰
雖然本身都唔叫好樣
但依家直頭恐怖猥瑣佬咁
其實佢d 戲唔係屎,但係唔夠紮實,同埋佢個酒凹好出戲成日想演認真但係好似係度偷笑咁
佢唔識諗,冇好似吳彥祖同馮德倫咁,見香港冇乜市場就返美加不斷Casting殺出條血路。繼續留係香港磨爛蓆,咪咁霉囉。不過都係佢個人選擇,最緊要活得開心。
走線有d似羅罔
有d娘
功夫佬
老奉要紅既咩,子丹都要43歲先有殺破狼,45先有葉問
佢地兩個勁得過佢咩,紅唔到先係正常
又無成龍李連杰咁堅搞笑嚴肅都做到
安志杰都拍唔少戲,除非你話識揀戲先叫積極,但係佢憑咩揀戲拍阿
尚氣連第二隻都未有,就要寫死人
本身套野都冇乜人氣,不如新Marvel戲比 伍允龍啦
真,另一個時空的猛虎硬爬山
林峯、伍允龍及陳展鵬
全部演過城寨。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞