伍允龍算上緊位定上左位?

101 回覆
81 Like 6 Dislike
屎戲
姐係邊個?
做得最多葉問個個
但雙哥一定打得好睇過佢
仲要雙哥識度招識拍
佢啲鏡頭靚好多
依條撚樣唔講樣 唔講政見
單係講佢啲演技
誇張到一個地步 我會覺得個導演咁都收貨
一係拍得好趕 一係個導演廢嘅 一係個導演係弱智嘅
佢啲腳唔係好勁咩
唔會自己踢高踢好耐啦,踢高D都叫佢班底做
同埋佢轉哂拍搏擊風格少左高踢都易就佢自己
雙哥叫人打咋嘛
貓仔
講到佢真係無郁過咁

同成龍一樣 有替身就講到真係未做過啲動作咁
又靚仔 又有肌肉
溝死女
下。。。
成套城寨做得最差最敗北就係佢,聽到佢d 浮誇笑聲就尷尬到起雞皮,奸人堅式既演繹方法,咁多年連半紅不黑都稱唔上總有原因既
彈起咗,多人留意,起碼要拎下獎或者有下一部佳作先算上位?
屌緊人生馬戲團果時已經上左位啦
同男人睇樣睇身材為上一樣,就算條女個格難頂少少都唔會介意
但係佢啲fans都幾癲下,如果用返鏡粉嗰套既話真係有機
伍劉都鐘意 男藝員就係應該咁正氣

唔係viu班人妖咁
個個都話王九做得好
係得呢度倒返轉
一直唔明佢同佢個好兄弟安志杰究竟衰咩攪到而家都未紅得起
佢地兩個都拍過新警察故事, 但安志杰戲份多好多
佢地又一齊拍過男兒本色, 明明伍咁好打竟然要做小嘍囉

伍允龍, 安志杰都有好多共通點,
靚仔, 美國回流, 識英文, 同埋兩個都好撚打得
今時今日功夫片依然好賣座, 新一代又冇邊個識打, 佢地兩個好應該可以食正條水, 但奈何兩個都好似冇受惠, 同年紀既張晉好似仲撈得好啲
安志杰應該識講唔到廣東話對白同唔識SOCIAL. 伍允龍廣東話流利好多, 但其實仲霉過安志杰, 撈左咁多年, 50歲都黎緊頭, 城寨未上映之前人氣連佢EX都不如
真係出軌咩?
大陸 好多人識佢兩個 其實
ching好厚道佢唔係叫配角,佢只係茄喱啡
位就上咗,但會唔會乘勢而起就睇造化。花無百日花,唔趁機谷起又會跌返落嚟。有冇角色啱佢?有冇機會比佢再上?佢自己想唔想上位?熱潮過咗就無架啦,又要等下一個機會。
伍允龍、安志杰47,張晉50,其實都已經唔後生。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞