[維港激流友盈勇者] 十月十六日谷草八場賽日討論區 I

710 回覆
0 Like 2 Dislike
我覺得佢無咩進步
無點針對自己既弱點去改變
傷左幾次之後 身體可能返唔到去top fit
唯一比較好既硬攻都冇埋
1:1
兩場都係
我最欣賞何妖都係佢肯抖暑嗰陣都仲出去周圍騎馬
肯托闊自己嘅視野
呢隻講明日本跑完秋三冠就收皮
唔使諗
goliath都有可能嚟㗎
個美國馬主都想征服香港
發燒就真係有啲驚
旺蝦王發完燒都唔係即刻贏得返啦
呢隻嚟都2400啦
中村勁過3000好撚多
講開r5暗牌順便講埋
一隻皇龍 谷閘試得唔差過勇霸龍,重新綁脷對競賽情緒應該係正面,而且姚本輝轉場地第一鋪 我印象流數據係好既 6環彩要博冷可以拖

另一隻 好節拍 上賽之後果課閘有好明顯既進步
如果聽日又係內欄差 地慢 外面衝得下既話 呢隻賭單t f4可以拖定
上年暑假墮馬之後個運勢都差咗
返到嚟都繼續墮馬
而家六環唔敢搏冷
連開咁多鋪莊仲走去買閒咩
無良原來係澳門百家樂賭神
聽晚啲大熱門無咁惡掛
R6 同喜 (Machico)

隻馬血統非常好,海外又用得唔多,仲要呢班馬主成班都大孖沙,告仔點都要盡快求交代,今季閹咗之後試閘有進步,又抽到好檔,要搏冷門就搏呢鋪
R2 電子宇宙 (油尖旺金毛謙)

今場應該得隻開心馬放,電子宇宙可以貼欄跟住放或者守box seat

今場步速唔會太快,希望有個冷P
R7 極速奇兵(俊歡騰)

上次休息4個月復出表現幾好,久久為攻再出都有Q,今次復課隻馬上左力,今場有手到再來拉快步速,排靚檔直路攞到出去衝希望補中到
R2 威武寶寶(醉愛福逸(D176))
傷患馬跑得少,搏得就搏,上季1200兩次第4,縮落1000對手較弱,抽埋好檔,同馬房必先生上季贏馬部署配搭一樣
呢隻同路
R7 銀進 (POOM)
上場跑沙田都叫衝咗個第三返嚟
返到跑開嘅谷草,同程都叫贏過啦
輕磅搏p
R6 勇敢巨星(十則圍之)

呢隻馬搏三舖就會散,而家先第二舖,仲有水位
呢隻馬排外檔重磅都試過上名,同場對手唔強,如果因為咁樣好分左,值得搏下!
比佢執到隻G1馬邊忽無運
R1 朗日雪峰 (てらかわあいみ)
1200米應該會係一個合適路程,最近兩仗贏佢啲馬普遍都幾唔錯咁
有冇人知點解實現夢想可以初出以馬王級嘅姿態咁樣連贏咗三場,但之後喺冇傷患嘅情況吓完全跑唔返
屌你中國隊咁撚勁嘅咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞