【I/A】勝利女神:妮姬 (75) わるきー

510 回覆
2 Like 1 Dislike
母豬有屬性無盾
係高傷啲姐
等星期四入新角落普池先抽麻你定力唔夠
無所謂啦 10萬隻角無
用中六合彩頭獎嘅希望歪皇冠出嚟咋

重新登入都係咁
係咪BUG咗?
女猩猩果個係未出檔案館?
佢小紅帽劇情有出過場
應該入咗檔案館 即係Red Ash
好鐘意大汗妹豬
brome same
每次0中ssr嗰陣我都好慶幸啲券唔係課金買pass拎返嚟
出咗
overzone有佢
red ash有埋樣同少部份故事
準備胃藥先好睇
咁我就快睇完差Hard未過
預計維護時間:2024年10月17日11:00:00~15:00:00(UTC+9)
維護結束時間有可能隨實際情況延長/提前。

主要更新內容如下:

1.新妮姬
1.1 SSR妮姬【魯瑪妮】
生命補藥部隊的明星教練,Body X Body健身中心的老闆,SSR妮姬【魯瑪妮】即將加入戰場。
魯瑪妮是可以提升自身的最大體力,挑釁敵人並保護隊友的防禦型妮姬。
使用魯瑪妮的爆裂技能時,會賦予魯瑪妮自身防禦增益效果,並強化隊友的攻擊能力。
- 職業:防禦型
- 武器:瞄我(RL)
- 代碼:燃燒

2.2 檔案館 - LAST KINGDOM
檔案館新增劇情活動LAST KINGDOM。
參加劇情活動LIFE AGAIN,即可取得可用於解鎖檔案館劇情活動的【回憶膠卷】。
* 開放時間:2024年10月17日更新維護結束後
* 進入方法:大廳畫面→ 前哨基地→ 指揮中心→ 回憶→ 檔案館

3.番外篇 - WORDLESS
尤妮將因為方舟恐怖攻擊事件受到懲罰。
她有一句話一定要向米哈拉說。
以劇情為主的全語音內容,上演妮姬們更加豐富精彩的故事。
防禦型挑釁RL
仲有得加攻 睇嚟係PVP角
唔知爆裂動畫會唔會係爆衫呢
皇冠event
仆你個街岩岩用咗開夏活1
每個EVENT都會派一卷膠卷 驚西咩
都要打3日先派
咁呢啲抽野game係要咁出既

我當一隊要有兩隻打手
如果屬性無明顯分別,咁只要養兩隻大C
之後再新出任何打手,如果隻打手無之前top 2嗰兩隻咁勁就無人抽;如果隻打手有top 2咁勁,佢就會成為新既top 2,舊既第2名就會擠出榜。
成個過程係逼住隻game通漲得快啲

拆開幾個屬性就有幾條跑道
我出隻新既火屬大C唔會郁到其他屬,而家上榜既野轉一圈屬性圈返黎先有機會擠落榜
玩家要抽要養既角色會多左,但抽完養完可以用既期又長左,算係雙贏?
番外篇竟然係尤妮 其實之後唔太鐘意佢太痴線 反而想睇米哈拉多d佢好慘
減傷都好呀
打唔入太痴線啦
我反而想睇阿拉烏
我覺得呢隻game 100抽唔中可以收手
呢個普池姐
儲夠券就抽
克拉烏?
咨詢好似就係佢入獄之後既時間點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞