【I/A】勝利女神:妮姬 (75) わるきー

510 回覆
2 Like 1 Dislike
80抽0 SSR = 再抽多D 就中
呢度已經好好 保底有得跨池
100抽抽左空氣是日常
記住補底6萬石就得
舒恩有家姐
你入得返未
真 唔知佢係咪背後check你抽蛋記錄 力造4%
X 迎接新一波逃難潮?X(舊稱推特)近日宣布更新服務條款,將於 2024 年 11 月 15 日正式生效。其中針對「內容的權利」追加了與 AI 訓練相關的條款,引起用戶討論。

條款第三項的服務內容「你對內容的權利以及內容權利的授予」提到,只要透過服務發布、展示內容,即表示授予 X 全球性、非獨占、免版稅的授權(包括再授權的權利),亦同意授權「分析你提供的文字和其他資訊,並以其他方式提供、推廣和改進服務,包括用於我們的機器學習和人工智慧模型的使用和訓練,無論是生成模型還是其他類型。」

簡言之,未來只要使用 X 平台發文,視同無償授權 X 將你所發布的任何內容,用於機器學習、AI 訓練。

呢點都幾麻煩下,雖然我唔太反AI圖,但咁迫人授權黎緊啲畫師轉場要搵圖都幾煩下
入返啦,搞左勁耐
大數法則牙,牙親
是但啦,反正都係用黎睇double may
好癲
嚇左一跳
我之前友抽成日出金,普抽點抽都冇金
跟住依家用友抽做祭品,普抽就多左金
問題係如果有人話試過前500抽0金 後500抽8%
我都信
呢隻遲D會入普池?
100抽都唔中
0乘幾多都係0
呢個作為酋長嘅我話嘅
檔案館新加咗皇冠event
未睇記得睇 幾正
只要唔係合作、季節限定(聖誕、夏日之類)
基本上都會入普池

但要中始終係pick up緊2%、1%
易中過普池0.233%、0.045%
呢個時間點又唔似2周年會出SSR米哈拉
會唔會2周年出新機制將SR升SSR
順便幫加強SR主角團做鋪墊
目前都仲係得聖誕同夏天今次唔抽就明年再見
同埋黎緊twitter個新封鎖都幾on9下[sosad

黎緊twitter會唔會好似高登咁攪死自己
SSR皮娜指日可待
咁歡欣
你以為係糖 其實係玻璃糖
下次就派刀架啦 歡欣唔到好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞