[數撚圍爐區] 將一個波分成五份, 然後砌兩個同原本一樣的波的鬼故事 (105)

258 回覆
1 Like 1 Dislike
Addition is all you need
hey thanks for the encouargement
I was reading your 潮文on MTR the other day.
我正看得津津有味, 不時會心微笑
兒時記憶如潮水般向我襲來 不禁百感交集

"下一站 XXX " 正是我上班的地方
一個没有邏輯没有order 的無間地獄
車箱內的廣播響起, 我驀地回神 時間過得這麼快嗎?

抬頭一看 列車剛出隧道 陽光有點刺眼
是夢醒了嗎? 我不甘心, 又是一陣恍然

看着窗外景物飛逝 我腦海內浮現的, 正是剛剛讀到的那一句
"我的神思在廣大的topological space 上奔馳"
................................................
希望在平衡時空 繼續享受思想上既痛苦 既朋友們 肉體可以快樂=)
Are you referring to the authors remarks?
Really. 其他魔法書入面no such thing gaa
Lol 我中毒已深 見到呢d就self high 好想學🙈
數學好美
https://lih.kg/3806337
數撚咁值錢
應該包左stat同一堆computational science之類
😮wow 竟然真係有平衡時空既朋友
但係學術台女仔有咩著數?

I only rmb 以前小學排名不如我既男仔講左句
哼女仔中學之後就唔得ga la
我記到依家🤡💀
25 啦

數學題
I just rated Hilberts’s Hotel 👎🏻on Agoda
They kept moving us to another room
女仔數學唔真係差過男仔, 個人覺得somehow係stereotype左
yes ah yes ah
My mum irritated me so much when she said 女校第一都唔够出面d 男仔勁😤
只可以話我學校數學水平不高 我仍然計好廢 世界很大不要FF which I would totally accept…
喜歡數學無分男女吧? 請繼續學術討論
特首都叫我地circulate 番到initial post gea topic 呢 🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞