[數撚圍爐區] 將一個波分成五份, 然後砌兩個同原本一樣的波的鬼故事 (105)

258 回覆
1 Like 1 Dislike
睇不明
>when 第3點喺頭兩點外面,第3點同頭兩點之間嘅distance係 Y~U(0,0.5-x)

呢句係when 第3點喺頭兩點外面+同頭兩點form半圓 先會Y~U(0,0.5-x)
就咁係頭兩點外面 應該係Y~U(0,0.5-x/2)
所以你後段唔太robust 唔太明點解又真係可以in到1/2出黎
同條傻佬顛?
今日先知?
咩冇咁易
sure🥺
thanks for replying 😊
揾食緊要🫠希望你好快有好消息💪🏻💪🏻
等你出post 🙇🏻‍♀️
問我嗎? haha sorry I mainly read those 教學posts
但睇你地既對話好好笑 😆
細個識得唔少stereotype 讀數學既人🤪
非常好奇當年既朋友仔們大個做緊mea

果然 男人至死是少年 🤣🤣
Stat 唔算數學/嫌人地唔劬rigorous/ definition 唔夠清晰/ 鐘意d math related insider jokes等人地唔明 自己一班人圍爐可以沾沾自喜🤪 /一行elegant solution答一條人地完全題目問咩都唔識既long Q self high🤭

修煉數學 呢門魔法 本身都幾孤獨而且艱難既journey
只能有自己gea timeline 幾時悟道gum
大家都有少少M屬性 先享受呢種 「思想上既痛苦」
而且因為全心修仙 心理某程度封印係少年時 🥹
出黎先發覺 數學好靚 真理很美好
但人心不可測. Cannot assume everyone is intelligent/ logical…到最後question 自己係咪就係唔logical/ intelligent 果果…🤮🫠☹️

我冇諗過LGBTQ+ so common in the field though😅or why u guys 成日攞黎講 🙈but personally i dont mind having friends who are LGBTQ+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞