[短途高手上珠峰] 2024年10月海外賽事討論區 II

368 回覆
0 Like 1 Dislike
真正幫華dee 起朵嘅馬
你真係咁睇死cot
我一定唔會揀
#ジオグリフ は11・2米GⅠブリーダーズCマイルで引き続き横山武史とコンビ
白卡仔
又諗起金鑽了
金鑽差好遠,你最多話馬主貪錢榨盡隻馬,但其他野其實冇錯
如果好似前幾個post咁講贏BC是旦一場嘅deal 咁揀Mile就係走利益最大決定 情況反而似春秋分唔跑arc多啲
最慘聽埋個傻閪練馬c講嘢呢
肥文呢啲細倉揸住隻馬王唔識部署
關細倉咩事
以前龜威同笨輝都係細倉
又係渣隻馬皇上位
條撚樣柒就柒啦
大馬主同集資分別
尤其是配種你都未必有得分
決策者要錢唔要名
There is the answer.
個kicker係Classic黎,4M

佢另外有一個kicker係贏額外GI就2M,但冇講只得1次定N次都得
配種我有錢分
冇錯喎,原本佢就係練完個季就退休,咁佢一定係想榨盡搵錢,咁啱馬主又想搵錢,大家志同道合不知幾happy
呢個都可以話係一口馬主嗰性質同傳統大馬主最大嘅分別
不過呢個話事人真係完全唔知參加到classic 對美國馬圈嘅意義
輸咗第二樣嘢
Cody’s Wish 試Whitney Stakes都係想搏classic啦
有老母都唔用
最撚搞笑成日話咩better chance to win,又打曬飛機FF贏到MILE就大機3歲馬王,除非你唔識馬又或者盲撐,唔係大家都知你根本係弱智啦
Preakness 冠軍怯咗Derby 第三加隻未玩過泥沙嘅
講出嚟都想笑
唔係真實發生係自己身上,真係唔會信係事實黎
Verdict
Economics is a hugely exciting animal and has the form in the book to win this, but the ground has to be a major worry. Preference is for CALANDAGAN, who did so well to get to within a length of City Of Troy in the Juddmonte, is proven in heavy ground and was impressive on his last start at Ascot.
bruh, classic一有COT Forever Young就好難打咩?
恕我get唔到佢地既諗法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞