Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (134) 罵戰區

449 回覆
0 Like 2 Dislike
好行唔送
袋鼠點捉,我fd一直用緊佢老母帳
李家超:激活「低空經濟」,成立低空經濟工作組,開拓低空飛行,放寬無人機限制!
https://lih.kg/3803980

電車都未合法 豚就同你玩無人機
Keeta入場太容易又唔洗比按金
搞到好多人都用玩既心態開account
我果區冇keeta前黎黎去去都係果幾個人做
Keeta插旗後
眼見多左起碼10幾個假日步兵
我有問其中幾個點解keeta黎左先做
以前唔做
佢地不約而同話熊袋要比按金
唔想未返工就比錢先
所以冇的起心肝做
佢地做左keeta後
發覺又幾好玩
所以做落去
依家keeta開始少單
依班人就開始想開埋熊袋黎做
pin啦
單價越黎越鹹,鹹過工業鹽,正正經經搵份時薪pt好過
企業角度好成功
賤價請到班廉價勞工standby幫佢送
仲有堆K GO奴隸
呢班奴隸可以穩定咁清到單
又有另一班奴隸standby應付大時大節
真係諗起都興奮
聽講話班一組同計埋Quest之後好高價
飯市係幾高 袋鼠冇單只能主力做豚
真係區既問題 飯市同茶市個差唔多一鳩樣
我同你同一區 我大概 6 個鍾 $900 左右
點解聽落去咁大分別
如果我係全職 我諗我只會單開熊
我好耐冇計搵到幾錢
反正淨係做午市同晚市幾個鐘
你咪試下幾個電話登入囉
夜晚一單都唔撚派
上個月真步好采都搵到25000
不過已經覺得唔對路
好采今個月搵到份長工 如果唔係食得屎
依家收工三開可以成個鐘都無單
警方重申,非法駕駛電動可移動工具有機會造成致命交通意外。任何人在道路、行人路及單車徑上使用未經登記及領牌的電動可移動工具,均屬違法,一經定罪,除罰款外,更有機會被取消駕駛資格。警方亦提醒市民,電動可移動工具不宜與一般汽車共同使用路面,亦不適合在單車徑及行人路上使用,市民必須遵守相關法例。警方亦會繼續在區內嚴厲執法,以保障其他道路使用者的安全,並呼籲所有道路使用者應遵守交通規例,時刻都要做到「專注、忍讓、守法」。
電撚表示:世上無聖人,休班警都犯法,警方都無資格管!😤
又5日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞