通街都係南亞車神,究竟佢哋係幾時學車考牌?

100 回覆
168 Like 4 Dislike
接近七成人都係叫Mohammad
同ching你一樣啦

我只想香港隊喺奧運得銀或銅牌,而唔係金牌
https://lih.kg/2630603
仲要對上三年係疫情無得返印度?
真係大部分都揸緊大膽車?
26係易上手嘅。
不過無耐之後就會揸快少少,遇到啲路又會tricky 少少,審判日就會來臨
又係啲傻閪係咪都踏左香港人先
咁全世界
黑人 一個樣
南美人 中東 南亞佬 middle name 勁長
呢啲蠱惑嘢 啲公司冇理由估唔到喎

+disney , ocean park 年票share仲有冇其他嘢諗唔到
你有冇46同26

14歲返大陸已經識揸啦
46主要係學睇位
你覺得自己識揸,同人地認同你識揸係兩樣野
我覺得自己14歲已經識揸飛機添呀
大直路比油一直去細路仔都識啦
未學過既去金魚街泊個S位 3分鐘都唔知泊唔泊到
公道句講而家大陸係用電腦考車
無以前咁炸彈
一鬼樣,佢地班垃圾種族就係最鐘意去到英國屌個 CBT 牌就可以做外賣一樣亂鳩咁揸

四個轆仲衰,考牌?買就買啦

成日係南非買牌再轉去英國再搵唔同 council 買埋 minicab licence 再入倫敦做,反正工黨 TFL 自己就係所謂「小數」族裔掌握既政府機構,local 英國鬼考個的士牌或 PHV 就等成世,佢地黑鬼阿叉大把窿路代考代辨都得

係英國路面揸車仲見得多阿叉黑鬼亂飄既,仲要差佬見到都唔多捉
佢應該都係紙上談兵朋友仔
車都未有未揸過個啲
46棍波 自動波 七人車 SUV都擁有揸過
26 px200 pcx150 force155 tmax530 z1000 cbr600 1000 z1000 r1 gts300 pgm3仔 rvf cbr250 等等全部玩過
然之後佢同我拗 真係屌岀聲
屌你都費事byebye

冇位入會叫佢地企車頂,巴士公司可以開少幾班車
走就走啦傻high,無料扮4條,點知俾人吋到一棟都無仲想攞尾彩
佢地本身係家鄉考牌好似路試都唔洗
你思覺失調
點知俾人吋到一棟都冇
你講你
我覺得已經好過FV 大陸牌 幾次見FV牌見紅燈都照出去
1 2 3牌都有
不過你講嘅問題
26 46都會發生
親眼見過南亞學緊揸貨車
如果唔補鐘,見工試車都呃唔到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞