True Wireless真無線耳機討論 (78)

106 回覆
0 Like 1 Dislike
Elite 8 active / elite 10 gen 2都唔差
你可以YouTube search 睇下外國d review或者直接落舖頭

不過講真真無線講電話真係得AirPods 用得到其他都只係室內做到用得到嘅水平,一出街尤其香港咁嘈咁多人都係收收地皮
早幾個星期買左elite 10 gen2 頭幾日bluetooth 都識自動connect, 幾日後就要手動入bluetooth menu先connect 到

上網check 好多人都有呢個問題, jabra話要下年第一季先有firmware fix到

而家要係iphone整個shortcut 1 click connect

Otherwise 聽歌 anc 同call都唔錯
review 就參考下算, 好多review 都講到好好, 實際用落又另一回事
Az80唔見咗一邊有冇得配返
呢度d人話Aviot係大陸貼牌機,我都唔識
想問師兄邊度買,而家街見到都係得gen 1
見price 有賣水貨,香港未見有
唔見左個wf xm5, 出去試左AZ80
用緊s23, 開晒ldac, 覺得差唔多, 係未木耳
我係澳洲
意料中事, support 應該只會越來越慢, 仲要已經新model
有無人等緊新既Powerbeats pro 2 ? 好似25會出
用左幾耐?
咁係時候換新嘅都OK

如果買, B&O 駛唔駛買最新
小弟 新買咗隻 cotsubu for asmr mk2 用用下發現左邊聲係細啲 除咗手機system較左邊大聲啲之外 有咩解決方法
唔見左xm4
換xm5定az80好
有冇邊隻差唔多價位人聲好過DG2 ? 暫時試左AZ80 SMTW4
B&O轉咗代理之後,售後服務差咗好多
有冇咩介紹
對Sennheiser mtw4 壞單邊過左保
各位師兄係咪可以車錢都慳返 唔洗整了
用左幾個月就壞?
係 之前mtw3壞左 換左個4代比我 又壞了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞