True Wireless真無線耳機討論 (78)

106 回覆
0 Like 1 Dislike
az70座底5年前既model
700都俾多
旺電有間賣 $599
電子野買返行貨好d.... Taobao 寄返大陸整好煩
az80個盒洗唔洗配對嫁
唔該巴打,差d 中伏
個盒淨係叉電,無野可配喎
pi8點?
手機連線,配對之類唔洗經嗰盒嫁
唔駛
$470ok?
盒花你買個套包住睇唔到
有冇人知BOSE QC ultra有冇得剩係配個盒?
跌左個盒唔想買過隻新
想問下Sennheiser 係咪全球保?
係美國amazon買果隻CX Plus True Wireless 啱啱有邊死左 香港代理受唔受?
你覺得佢呢個價位對比起其他牌子咩價錢質素?
見啲日本仔review有讚無彈咁
相比起anker好似無咁重繕稿味
求穩定一律建議AirPods
唔敢講所以牌子,但試過5+牌子,都係airpods最穩定
Jabra
師兄咩色?
請問Pi8大家推介換邊隻耳膠?
試左幾日 覺得音質幾好,原本用垃圾耳機聽開D live record都聽到D明顯錄音噴到咪 撞到野嘅超低音/高音瑕疵
但覺得連電腦有D問題,如果長時間冇野播,一開始播會有一邊遲D出聲
同個距離好似冇以前用wf xm4咁遠
行開7 8米 aptx 有遮擋完全用唔到斷到爆(雖然應該係正常嘅 只係以前個隻用緊D垃圾AAC要求低)
降噪暫時覺得幾好 等聽日坐車見真章
買左earfun air pro 4 等送
入左,tuning 幾好,幾平均
又多野set
試左幾日 覺得音質幾好,原本用垃圾耳機聽開D live record聽唔到嘅野
D錄音噴到咪 撞到野嘅超低音/高音瑕疵而家都聽得好清楚
但覺得連電腦有D問題,如果長時間冇野播,一開始播會有一邊遲D出聲
同個距離好似冇以前用wf xm4咁遠
行開7 8米 aptx 有遮擋完全用唔到斷到爆(雖然應該係正常嘅 只係以前個隻用緊D垃圾(指200蚊小米)AAC要求低)
降噪暫時覺得幾好 等聽日坐車見真章
Aviot依間廠有無咩型號好用?版頭見話TE-ZX1
今日剛剛整唔見咗final ze3000個充電盒,打去代理話冇得配,請問有冇師兄知道仲有咩辦法或者邊度有得買?
發覺屋企有個開放式耳機做backup 幾好

一黎大電
二黎有時唔係好想有野塞住耳仔

黑色
你要可以再平
可唔可以TG 傾@kkloooookk
jabra 邊隻?
最新個啲未試過
elite 7 pro 再打前去到elite sport 咁多代通話都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞